ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Τα Sephora υποδέχονται την άνοιξη με τις πιο super προσφορές καλλυντικών


Ελένη Τσούτση

3 Μαρτίου 2020

Τα Sephora υποδέχονται την άνοιξη με τις πιο super προσφορές καλλυντικών

Η αλλαγή της σεζόν είναι η ιδανική ευκαιρία για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Νέες, φρέσκιες προτάσεις που έχουν έρθει, υπόσχονται να σας βάλουν κατευθείαν σε spring mood.

Ετοιμάστε λοιπόν τη δική σας beauty wish list και επενδύστε στα αγαπημένα σας brands καλλυντικών σε μοναδικές τιμές! Ανακαλύψτε απίστευτες προσφορές καλλυντικών έως -50% σε γυναικεία και ανδρικά αρώματα αλλά και σε προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου, προϊόντα σώματος και μαλλιών.

Αν είστε beauty addict, τότε σίγουρα οι ανοιξιάτικες προσφορές ομορφιάς που περιμένατε, είναι πιο κοντά από ποτέ. Μπορεί μάλιστα, να έχετε ήδη ετοιμάσει το wishlist με τα προϊόντα του πόθου σας και φυσικά, να έχετε υπό στενή παρακολούθηση τα αγαπημένα Sephora, που θα συ-γκλο-νί-σουν την αγορά με τις προσφορές τους στα πιο συναρπαστικά beauty brands.

Μπορείτε να βρείτε αγαπημένα Brands καλλυντικών έως -50% για να γιορτάσετε μαζί μας την Ημέρα της Γυναίκας, και όχι μόνο. Ανακαλύψτε όλα τα αγαπημένα σας καλλυντικά από Estée Lauder, La Prairie, Clinique, La Mer, Lancôme, Dior, YSL, Armani, Smashbox, Bobbi Brown, Biotherm, Shiseido, Carolina Herrera, Paco Rabanne, και όχι μόνο σε απίστευτες τιμές. Τώρα έχετε έναν ακόμα λόγο να ανανεώσετε το νεσεσέρ σας με όλα τα must have προϊόντα μακιγιάζ όπως παλέτες σκιών, μάσκαρα, κραγιόν σε nude και έντονους τόνους, lip balm, primer, highlighter, concealer και κρέμες περιποίησης τόσο ημέρας όσο και νύχτας.

Τέλος, μπορείτε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους σας το ιδανικό άρωμα, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία με πιο λουλουδάτο, δροσερό ή πικάντικο τόνο.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για τις πιο hot προσφορές σε καλλυντικά, ανδρικά και γυναικεία αρώματα και προϊόντα περιποίησης, κάντε έγγραφή τώρα στο newsletter μας ή κατεβάστε το app μας.

Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε τα καταστήματα Sephora και το sephora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.