ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Θωρακίστε τη νεότητα με τις νέες σειρές περιποίησης προσώπου και μασκών από τη Neutrogena


28 Φεβρουαρίου 2020

Θωρακίστε τη νεότητα με τις νέες σειρές περιποίησης προσώπου και μασκών από τη Neutrogena

Η Neutrogena®, το Νο 1 skincare brand που συνιστούν οι δερματολόγοι, γνωστή στην Ελλάδα για τη σειρά περιποίησης και εντατικής ενυδάτωσης της επιδερμίδας των χεριών και χειλιών, Norwegian Formula, καινοτομεί ξανά και επενδύει σημαντικά στην περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου, παρουσιάζοντας τρεις νέες σειρές.
Η νέα σειρά Hydro Boost® για αναζωογονητική ενυδάτωση με υαλουρονικό οξύ, η σειρά Skin Detox για βαθύ καθαρισμό και αποτοξίνωση του δέρματος με γλυκολικό οξύ και οι καινοτόμες μάσκες με ενεργά συστατικά, χαρίζουν υγιή και λαμπερή επιδερμίδα διατηρώντας τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά της!

jenny.gr

Νέα σειρά Hydro Boost® με υαλουρονικό οξύ

Η Neutrogena® αναγνωρίζει ότι η ενυδάτωση είναι βασική προϋπόθεση για την υγιή όψη της επιδερμίδας. Για τον λόγο αυτό, δημιούργησε τη σειρά Hydro Boost®, με την τεχνολογία Hyaluronic Gel Matrix, μια μοναδική καινοτομία από την Ασία, που ενυδατώνει και επανορθώνει την επιδερμίδα άμεσα, από μέσα προς τα έξω και το αντίστροφο.
Εξασφαλίστε την καθημερινή ενυδάτωση του δέρματός σας με μόλις 4 εύκολα και αποτελεσματικά βήματα!
1.    Προετοιμάστε την επιδερμίδα σας με το νερό καθαρισμού Hydro Boost® Micellar
2.    Ενισχύστε την ενυδάτωσή σας με τον ενυδατικό ορό Hydro Boost®
3.    Φροντίστε την επιδερμίδα σας με την ενυδατική κρέμα Hydro Boost® για όλους τους τύπους δέρματος, σε δύο επιλογές: cream gel για κανονική/ξηρή επιδερμίδα και water gel για κανονική/μικτή επιδερμίδα
4.    Εξασφαλίστε ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα με την ενυδατική κρέμα ματιών Hydro Boost®

jenny.gr

Νέα σειρά Skin Detox 100% κατά των ρύπων

Η λύση για την καταπολέμηση των τοξινών και των ρύπων βρίσκεται στον σωστό καθαρισμό και την αποτοξίνωση της επιδερμίδας, με τα κατάλληλα προϊόντα. Η νέα σειρά Neutrogena® Skin Detox βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει τη χαμένη της λάμψη, χωρίς να την ξηραίνει.
Φροντίστε την καθημερινή αποτοξίνωση της επιδερμίδας σας με τη σειρά Neutrogena® Skin Detox με γλυκολικό οξύ, με 4 απλά και εύκολα βήματα!
1.    Προετοιμάστε το δέρμα σας με το νερό καθαρισμού Detox Micellar Water
2.    Κάνετε απολέπιση προσώπου με το Detox Scrub
3.    Κάνετε βαθύ καθαρισμό προσώπου με τη Detox μάσκα 2 σε 1
4.    Ενυδατώστε & προστατεύστε την επιδερμίδα σας με τη Detox ενυδατική κρέμα προσώπου

Μάσκες προσώπου

Οι γρήγοροι και έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας απαιτούν ευκολία & άμεση αποτελεσματικότητα στην περιποίηση προσώπου. Η Neutrogena® αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και καινοτομεί δημιουργώντας δύο νέους τύπους μασκών, οι οποίες προσφέρουν, σε μόλις 15 λεπτά, όλα τα ευεργετικά οφέλη μιας συσκευασίας συμπυκνωμένου ενυδατικού ορού 30ml.
Οι νέες μάσκες της Neutrogena® σε δύο τύπους, μάσκες υδρογέλης και μάσκες σε μορφή κρέμας, φέρνουν ορατά αποτελέσματα στην όψη της επιδερμίδας:
Οι μάσκες υδρογέλης περιέχουν 50% περισσότερα συστατικά σε σχέση με τις συνήθεις μάσκες (χαρτιού ή βαμβακιού). Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός τους αγκαλιάζει τις γωνίες του προσώπου, ενυδατώνει κι ανανεώνει την επιδερμίδα μετά από μια κουραστική μέρα ή όταν αυτή χρειάζεται ένα extra boost ενυδάτωσης.
Οι μάσκες σε μορφή κρέμας αφήνουν στην επιδερμίδα άμεσα μία αίσθηση απαλότητας & σφριγηλότητας! Είναι ιδανικές για χρήση over-night & multi-masking.

Αναδείξτε τη νεότητα της επιδερμίδας σας και χαρίστε της λαμπερή και υγιή όψη, με τις νέες σειρές και μάσκες περιποίησης από τη Neutrogena®!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.