ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

2+1 διάσημες που ίδρυσαν τα δικά τους beauty brands και κατέκτησαν τον χώρο της ομορφιάς


Ελένη Τσούτση

8 Μαρτίου 2020

2+1 διάσημες που ίδρυσαν τα δικά τους beauty brands και κατέκτησαν τον χώρο της ομορφιάς

Σήμερα, είναι μια ημέρα γιορτής για όλες τις γυναίκες και μια καλή ευκαιρία για να θυμηθούμε πόσο δυναμικές και ανεξάρτητες μπορούμε να είμαστε. Οι ρόλοι που έχουμε είναι πολλοί και διαφορετικοί αλλά καθημερινά προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε και όσο τα χρόνια περνούν, καταφέρνουμε όλο και περισσότερα. 

Με αφορμή λοιπόν την ημέρα της γυναίκας συγκεντρώσαμε παρακάτω τις celebrities που έχουν πετύχει και ως CEO, ιδρύοντας τα δικά τους beauty brands που αγαπήθηκαν από όλο τον κόσμο.

#1. Rihanna

jenny.gr

Η Rihanna έφερε στην κυριολεξία τα πάνω κάτω στο κόσμο της ομορφιάς όταν το 2017 λάνσαρε την εταιρεία Fenty Beauty με την ξεχωριστή υπογραφή της. Η pop star ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν συνεχώς να εξελίσσονται και να παίρνουν επιχειρηματικά ρίσκα και στο τέλος να πετυχαίνουν. 

Εκατομμύρια γυναίκες και beauty experts έσπευσαν να αγοράσουν τα καλλυντικά της Rihanna, αφού την επαίνεσαν για το γεγονός ότι εκθειάζει την διαφορετικότητα και αμφισβητεί όλα τα στερεότυπα ομορφιάς. Το δικό της σύνθημα είναι ότι "η κάθε γυναίκα είναι μοναδική και οφείλει να το πιστεύει κάθε μέρα". 

Το  #GirlBoss Riri κατέκτησε και τον χώρο της ομορφιάς και συνεχίζει να ενθουσιάζει με όλα τα νέα λανσαρίσματα, μένοντας σταθερή στην ποιότητα των προϊόντων. 

#2. Miranda Kerr

jenny.gr

 

Η Miranda Kerr εκτός από την καριέρα της στο modeling, αποφάσισε να γίνει και επιχειρηματίας, δημιουργώντας το δικό της beauty brand, το Kora Organics, το οποίο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό καθώς όλο περισσότερες γυναίκες τα εντάσσουν προϊόντα της στην καθημερινή τους ρουτίνα.

Η ίδια είχε δηλώσει: "Υπάρχει τόση χημεία εκεί έξω που με έκανε να πάρω την απόφαση να δημιουργήσω τα δικά μου καλλυντικά! Στις συνθέσεις τους υπάρχουν αγνά συστατικά όπως είναι το έλαιο τριαντάφυλλου που μόνο καλό κάνουν στην επιδερμίδα».

Η όμορφη star λατρεύει να επιμελείται κάθε λεπτομέρεια του brand της και όπως αναφέρει επιθυμεί να "μάθει" τις γυναίκες να αγαπούν και να περιποιούνται περισσότερο τον εαυτό τους.

#3. Jessica Alba

jenny.gr

H λαμπερή ηθοποιός ίδρυσε την Honest Company χάρη στον ερχομό των παιδιών της, αφού συνειδητοποίησε πως δεν έβρισκε προϊόντα προσωπικής φροντίδας και καθαρισμού που πληρούσαν όλες τις προδιαγραφές που αναζητούσε.

Το brand της εκτός από τα καθαριστικά, διαθέτει και καλλυντικά και όπως έχει δηλώσει, "Ποτέ δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου ως ηθοποιό εκτός αν πηγαίνω σε κάποια πρεμιέρα ταινίας και κάποιος μου ζητήσει αυτόγραφο. Πέρα από αυτό, πάντα σκέφτομαι τον εαυτό μου ως την Jessica που δουλεύει στην Honest Company".

Είναι επιτυχημένη, όμορφη, ταλαντούχα και μια εξαιρετική επιχειρηματίας που έχει κερδίσει την δική της θέση στη βιομηχανία της ομορφιάς. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.