ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Γνώρισε τη νέα σειρά των Infiniliners από την Mon Rêve


21 Σεπτεμβρίου 2020

Γνώρισε τη νέα σειρά των Infiniliners από την Mon Rêve

Τρεις ασύγκριτες συλλογές μολυβιών για μάτια, χείλη και φρύδια, οι οποίες όπως υποδηλώνει και το όνομά τους ήρθαν για να σε κάνουν να σπάσεις τους κανόνες του μακιγιάζ και να αναδείξεις το στυλ σου χωρίς συμβιβασμούς.

Infiniliner Eye Gel Pencil

You draw the line!

Σταθερό και πλούσιο χρώμα όλη μέρα!  Δεν μουτζουρώνει!   Γράφει εκπληκτικά και δεν μετακινείται χάρη στην αδιάβροχη gel σύνθεση του. Είναι το νέο Infiniliner Eye Gel Pencil από την Mon Rêve! Ένα μαλακό μολύβι ματιών που απλώνεται εύκολα και με ακρίβεια στο δέρμα, ενώ είναι απόλυτα σταθερό ακόμα και στο εσωτερικό του ματιού (χρήση Kajal). Η ξύστρα που το συνοδεύει διατηρεί τη μύτη πάντα λεπτή. Θα το βρεις στις τρείς all-time classic αποχρώσεις του μαύρου, του καφέ και του γκρι και δεν θα θες να το αποχωριστείς.

jenny.gr

Infiniliner Gel Lip Pencil

Line up your lips!

Δημιούργησε το τέλειο περίγραμμα στα χείλη με το Infiniliner Gel Lip Pencil από την Mon Rêve.

Ένα μολύβι χειλιών που θα γίνει η αγαπημένη σου βάση για τα κραγιόν και όχι μόνο, καθώς έχει τόσο έντονη απόδοση χρώματος που το φοράς και μόνο του.  Η λεπτή και μαλακή μύτη του γλιστράει πάνω στα χείλη με ακρίβεια επιτρέποντας σου να σχεδιάσεις το περίγραμμα ή να γεμίσεις τα χείλη σου. Η αδιάβροχη gel σύνθεσή του χαρίζει ένα αναλλοίωτο αποτέλεσμα που δεν θα σε προδώσει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η ξύστρα που το συνοδεύει διατηρεί τη μύτη πάντα λεπτή. Ανακάλυψε και τις 4 φυσικές αποχρώσεις που γίνονται ένα με το χρώμα των χειλιών σου.

jenny.gr

Infiniliner Gel Brow Pencil

Fill, shape, define!

Απόκτησε φυσικά καλοσχηματισμένα φρύδια με νέο Infiniliner Gel Brow Pencil από την Mon Rêve.

Διαθέτει τριγωνική μύτη όπου η μια άκρη της παραμένει πάντα λεπτή προσδίδοντας ακριβές σχήμα στα φρύδια σου, ενώ η επίπεδη πλευρά της γεμίζει τα σημεία που επιθυμείς. Η αδιάβροχη gel σύνθεσή του προσφέρει ένα ανθεκτικό αποτέλεσμα χρώματος με φυσικό τελείωμα πούδρας. Plus το βουρτσάκι που διαθέτει στην άλλη άκρη απλώνει ομοιόμορφα το προϊόν και χτενίζει τις τρίχες των φρυδιών σου. Ανακάλυψε και τις 5 αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλους τους φυσικούς τόνους μαλλιών και σύνθεσε ένα άψογο κάδρο για το πρόσωπό σου!

Τώρα η καθημερινή σου ρουτίνα μακιγιάζ γίνεται ακόμα πιο εύκολη χάρη στην απίστευτη εφαρμογή των Infiniliners!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.