ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Korres ανέδειξε όλα τα συναισθήματα που νιώθουμε όταν μυρίζουμε ένα άρωμα σε ένα μοναδικό video


Ελένη Τσούτση

1 Οκτωβρίου 2020

Η Korres ανέδειξε όλα τα συναισθήματα που νιώθουμε όταν μυρίζουμε ένα άρωμα σε ένα μοναδικό video

H τέχνη είναι συνυφασμένη με την ομορφιά, τη φυσικότητα και το συναίσθημα. Όταν όλα αυτά συνδεθούν τότε μόνο αριστουργήματα μπορούν να γεννηθούν. Το άρωμα αποτελεί ένα σύμβολο της ομορφιάς και είναι συνδεδεμένο με μνήμες, αγαπημένες στιγμές και σκέψεις.

jenny.gr

Το άρωμα ενώνει, δημιουργεί ένα έντονο δέσιμο που μεταφράζεται σε χρόνο πέρα από το σήμερα. Με αφορμή λοιπόν τη νέα συλλογή Eau De Toilette, η KORRES έκανε την πιο απρόσμενη ένωση  με δυο αναγνωρισμένους δημιουργούς τον βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη, Βασίλη Κεκάτο, και τον διεθνώς καταξιωμένο και πολυβραβευμένο χορογράφο, Αντώνη Φωνιαδάκη, και εκράστηκαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο "γεννώντας" όμορφες εικόνες και συναισθήματα. 

jenny.gr

Η δύναμη της ένωσης της τέχνης των δύο ορίζει πέντε κινηματογραφικές στιγμές – μία για κάθε νέο άρωμα KORRES – οι οποίες απεικονίζουν σκέψεις, αναμνήσεις, συναισθήματα που ‘ξύπνησαν’ από τις αρωματικές νότες, αρχής γενομένης από το ολοκαίνουργιο Morning Mimosa. Αφετηρία τους ο αισθησιασμός, η ανέφελη διάθεση.

Στον πυρήνα κάθε ιστορίας η έννοια της ένωσης – των κορμιών, του αρώματος, της κίνησης και της εικόνας, των ανθρώπων με τη γη, τον αέρα, το νερό.

jenny.gr

Ο Βασίλης Κεκάτος εξιστορεί ένα όνειρο, απελευθερώνει ένα συναίσθημα μαγικό μέσα από το χρώμα, τη ματιά, την αφήγηση. Ο Αντώνης Φωνιαδάκης αρθρώνει τις λέξεις με τα σώματα, δίνει κίνηση σε αυτή την αφήγηση, με τρόπο μοναδικά ποιητικό. Την ένωση αυτή συμπληρώνει με αέρινους ambient ήχους η μουσουργός Kid Moxie (aka Έλενα Χαρμπίλα).

jenny.gr
jenny.gr

Το άρωμα Mimosa της συλλογής Eau De Toilette με Morning Mimosa, Ροζ Πιπέρι και και Ylang Ylang ενέπνευσε το πρώτο film αυτής της συνεργασίας και το αποτέλεσμα θα σας συνεπάρει!

https://www.youtube.com/watch?v=EPMs2bS2wgU&feature=youtu.be

Φωτογραφίες: Μαργαρίτα Νικητάκη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.