ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Γνωρίστε το νέο κραγιόν Power Stay της Avon με μοναδική σύνθεση μακράς διαρκείας και ανάλαφρη αίσθηση


10 Νοεμβρίου 2020

Γνωρίστε το νέο κραγιόν Power Stay της Avon με μοναδική σύνθεση μακράς διαρκείας και ανάλαφρη αίσθηση

Η Avon, παρουσιάζει ένα νέο κραγιόν, που εγγυάται άνεση και έντονο χρώμα, το οποίο διαρκεί έως και 10 ώρες. Σχεδιασμένο με άκρο ακριβείας για εύκολη εφαρμογή χωρίς «χάος» και χωρίς κόπο, γλιστρά εύκολα πάνω στα χείλη και παρέχει πλήρη κάλυψη χρώματος με ένα μόνο πέρασμα.

Το νέο προϊόν της σειράς Power Stay της Avon διαθέτει επίσης μια μοναδική φόρμουλα που εγγυάται ανάλαφρη αίσθηση και μακρά διάρκεια.

Το κραγιόν έρχεται σε 18 έντονες αποχρώσεις, που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους του δέρματος με ημί-ματ τελείωμα, που προσαρμόζεται στα χείλη σας για άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας - και δεν πρόκειται να μουτζουρωθεί ή να σβήσει για έως και 10 ώρες.

Νομίζεις ότι το κραγιόν μεγάλης διαρκειας έχει βαριά αίσθηση; Ξανασκέψου το! Δες με να παραμένω φρέσκο και να διαρκώ έως και 3 φορές περισσότερο× *Σε σχέση με ένα παραδοσιακό κραγιόν. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ: 📍 ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΑΝΑΛΑΦΡΟ: Νιώθεις σαν να μην φοράς τίποτα. 📍 ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΑΘΕΡΟ: Το χρώμα μου δε χαλάει, δεν τρέχει και δεν ξεθωριάζει. 📍ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΕΝΤΟΝΟ: Είμαι γεματό χρωστικές με ένα ημι-ματ φινίρισμα. #powerstay #powerstaymakeup

A post shared by Avon Greece (@avongr) on

Η αναγνωρισμένη μακράς διαρκείας σειρά Power Stay της Avon είναι μια ειδική σειρά μακιγιάζ που προσφέρει σταθερότητα και διάρκεια, καλύπτοντας τις πολυάσχολες γυναίκες στην καθημερινότητά τους. Η σειρά έχει ήδη κυκλοφορήσει με το μολύβι ματιών, τη σκιά σε στικ, τη μάσκαρα, το καλυπτικό, τη βάση make up και το υγρό κραγιόν Power Stay.

Το κραγιόν Power Stay είναι διαθέσιμο προς πώληση μέσω τον Μελών της Avon, αλλά και online στο avoncosmetics.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.