ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Black Friday: Ολα τα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης που αξίζει να πάρεις φέτος


25 Νοεμβρίου 2020

Black Friday: Ολα τα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης που αξίζει να πάρεις φέτος

Το Black Friday είναι η γιορτή των εκπτώσεων. Είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποκτήσουμε πράγματα που χρειαζόμαστε πολύ οικονομικότερα. Το εντυπωσιακό ήταν ότι πέρυσι μεγάλη μερίδα των Ελλήνων καταναλωτών πέρα από τις αναμενόμενες αγορές ηλεκτρικών συσκευών και ειδών ρουχισμού, στράφηκε στα ηλεκτρονικά φαρμακεία αγοράζοντας χρήσιμα καθημερινά προϊόντα για όλη την οικογένεια.

Άλλωστε, το μυστικό για να μην πέσουμε στην παγίδα των προσφορών και γίνουμε sales victims, είναι να αποφύγουμε να αγοράσουμε πράγματα που δεν υπολoγίζαμε ή δε χρειαζόμασταν πραγματικά, αλλά τα πήραμε λόγω της μεγάλης τους έκπτωσης.

Καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, προϊόντα φυσικής υγιεινής και φροντίδας, ομοιοπαθητικά, ορθοπεδικά και βρεφικά είδη είναι πράγματα που χρησιμοποιούμε και καταναλώνουμε καθημερινά, γι΄αυτό και η αγορά τους σε περίοδο εκπτώσεων είναι η πιο έξυπνη κίνηση. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο κάποια στιγμή θα τα χρειαζόμασταν, άρα είναι η πιο value for money αγορά που μπορούμε να κάνουμε.

Επειδή όμως, το Black Friday δεν κρατάει για πολύ και ο περισσότερες κόσμος χάνεται, πηγαίνοντας από σελίδα σε σελίδα για να βρει ό,τι χρειάζεται, εμείς σου συγκεντρώσαμε μερικές κατηγορίες προϊόντων που πρέπει να ρίξεις μια ματιά γιατί σίγουρα θα βρεις κάτι πρέπει να πάρεις. Τις βρήκαμε στο Thinkpharmacy, στο οποίο εντοπίσαμε τις καλύτερες προσφορές και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Όλα για τη γυναίκα

Η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς του προσώπου είναι μια ιεροτελεστία που πρέπει να ακολουθούν ευλαβικά όλες οι γυναίκες που θέλουν το δέρμα τους να λάμπει από υγεία και φρεσκάδα. Ο καθαρισμός, η ενυδάτωση και η εφαρμογή αντηλιακής προστασίας πρέπει να γίνεται σε καθημερινή βάση και να μην αμελείται. Στο Thinkpharmacy βρήκαμε ό,τι χρειάζεται κάθε γυναίκα για το skincare routine της ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες της επιδερμίδας της από γνωστές και αγαπημένες εταιρείες, όπως και μια μεγάλη γκάμα με προϊόντα για το σώμα και τα μαλλιά.

Βρες όλα τα προϊόντα σε έκπτωση εδώ

Συμπληρώματα διατροφής

Ο βασικότερος τρόπος για να αποκτήσουμε ένα ισχυρό ανοσοποιητικό είναι μέσω μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής, πλούσιας σε φρούτα και λαχανικά, που θα προσφέρει στον οργανισμό τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται.

Όταν όμως αυτό δε γίνεται σε καθημερινή βάση, μπορούμε να στραφούμε για βοήθεια σε ορισμένα πολύτιμα συμπληρώματα, τα οποία μπορούμε να βρούμε σε πολύ χαμηλές τιμές στο Thinkpharmacy.

Βρες όλα τα προϊόντα σε έκπτωση εδώ

Μαμά & παιδί

Πάνες, μπιμπερό, πιπίλες, σαπουνάκια για μαλλιά και σώμα, παιδικές τροφές, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς για το βρέφος, αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά.

Βρες όλα τα προϊόντα σε έκπτωση εδώ

Όλα για τον άνδρα

Ποιος είπε ότι ο άνδρας δε χρειάζεται και αυτός προϊόντα περιποίησης; Σαπούνια για καθαρισμό του προσώπου, προϊόντα για γερά μαλλιά, αποσμητικά, κρέμες για τα σκασμένα χέρια και πολλά πολλά ακόμα που κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει.

Βρες όλα τα προϊόντα σε έκπτωση εδώ

Προϊόντα αδυνατίσματος

Κρέμες για μείωση της κυτταρίτιδας, κρέμες για σύσφιξη και την αντιμετώπιση των ραγάδων, λιποδιαλύτες, συμπληρώματα διατροφής για, αδυνάτισμα, αποτοξίνωση και έλεγχο της βουλιμίας και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για την απώλεια βάρους μπορείς να το αποκτήσεις στο Black Friday πολύ φθηνότερα.

Βρες όλα τα προϊόντα σε έκπτωση εδώ

Εκμεταλλεύσου λοιπόν αυτό το Black Friday για να κάνεις αγορές σε πραγματικά χρήσιμα πράγματα, πατώντας λίγα μόνο κουμπιά από την άνεση του σπιτιού σου

Δες όλες τις προσφορές του Thinkpharmacy εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.