ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η νέα συλλογή «Pearlesque» φωτίζει το 2021 με περλέ ιριδισμούς για γιορτινές εμφανίσεις


14 Δεκεμβρίου 2020

Η νέα συλλογή «Pearlesque» φωτίζει το 2021 με περλέ ιριδισμούς για γιορτινές εμφανίσεις

Νομίζατε ότι φέτος δε θα ζήσετε την εμπειρία μιας λαμπερής εμφάνισης;

Ανακαλύψτε μια «Glitter Δήλωση» για ένα λαμπερό 2021 και «φωτίστε» όλο το δωμάτιο!

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά περιορισμένης κυκλοφορίας «Pearlesque» της AVON, μια πλήρης συλλογή προσώπου και σώματος για πολυτελές ιριδίζον αποτέλεσμα, έρχεται  να πραγματοποιήσει την πιο λαμπερή ευχή σας και να δώσει ζωή στην πιο εορταστική εμφάνιση της χρονιάς. Νέο έτος, νέα πνοή γεμάτη Glitter και περλέ λάμψεις με προϊόντα που ενσαρκώνουν το εορταστικό πνεύμα, τονίζουν την ομορφιά, και δημιουργούν αισιοδοξία, δίνοντας την αίσθηση «καθαρού φωτός».

jenny.gr

Η σειρά διαθέτει μια ολοκληρωμένη παλέτα για τα μάτια και το πρόσωπο, την Pearlesque Treasure με φωτεινά χρώματα για ιδιαίτερες εμφανίσεις, αλλά και ένα υγρό αλλά πολύ σταθερό ιριδίζον highlighter, το «PearlesqueSparkle» που προσθέτει «θεϊκή λάμψη». Για ένα πιο εκθαμβωτικό αποτέλεσμα, φωτίστε το βλέμμα σας, συνδυάζοντας την παλέτα με το υγρό eyeliner της σειράς σε 5 γιορτινές, ιριδίζουσες αποχρώσεις: treasured gold,silver lining, midnight black, freshwater, pearly pink.

jenny.gr

Και φυσικά, δεν μπορεί να λείπει από το look των Χριστουγέννων ένα «σπινθηροβόλο» κραγιόν, με βελούδινη υφή και λαμπερό τελείωμα στις μοναδικές αποχρώσεις crystal berry, scarlet starlet, pearlfection, bare bling, dazzling gem και pink lustre. Ο τέλειος συνδυασμός συνθέσεων που μεταφέρονται με ιριδίζοντα φινιρίσματα είναι ότι πιο κατάλληλο για τις γιορτές. Και είστε πανέτοιμη για την πιο λαμπερή υποδοχή του νέου έτους!

Τα προϊόντα διατίθενται προς πώληση μέσω τον Μελών της Avon, αλλά και online στο avoncosmetics.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.