ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Happy Palettes: Ίδια παλέτα, διαφορετικό look κάθε φορά


22 Δεκεμβρίου 2020

Happy Palettes: Ίδια παλέτα, διαφορετικό look κάθε φορά

Ανακάλυψε τις Happy Palettes από την Mon Rêve. Τέσσερις εκπληκτικές παλέτες σκιών εμπνευσμένες από τα χρώματα, τις υφές και τα συναισθήματα μοναδικών στιγμών που θέλουμε να κρατήσουμε αναλλοίωτες για πάντα!

Moroccan Nights

Όλες οι αποχρώσεις που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις αμέτρητα σαγηνευτικά looks βρίσκονται στη παλέτα Moroccan Nights της συλλογής Happy Palettes. Εννέα πλούσιες σκιές σε τόνους του μπεζ, του χρυσαφί και του καφέ δένουν αρμονικά με το ροζ του ροδόξυλου, το βαθύ ματζέντα και το ανοιχτό μπορντό. Ονειρικά χρώματα σε ματ και σατινέ υφές που σε παρασύρουν στις μαγευτικές βραδιές ενός ethnic τοπίου!

Midnight in Paris

Φλογερές αποχρώσεις του κόκκινου, βελούδινα μπορντό και λαμπερά μπεζ συνδυασμένα με το κλασικό μαύρο και το μοναδικό καφέ-γκρι σε καλούν να δημιουργήσεις ατέλειωτα εκθαμβωτικά looks. Οι εννέα πλούσιες σκιές της παλέτας Midnight in Paris από τη συλλογή Happy Palettes σε μεταφέρουν στην όμορφη παριζιάνικη νύχτα. Κάνε mix & match με τις υφές και τα χρώματα για να απογειώσεις την κάθε σου εμφάνιση!

Afternoon in Rome

Άσε τη φαντασία σου να σε ταξιδέψει μέσα από τις γήινες αποχρώσεις της παλέτας Afternoon in Rome της συλλογής Happy Palettes. Ζεστοί τόνοι του καφέ, του χρυσού και του bronze χορεύουν αρμονικά με το ροζ, το μελιτζανί και το γκρι του πάγου. Η τέλεια αρμονία χρωμάτων και υφών βρίσκεται στις εννέα πλούσιες σκιές αυτής της παλέτας. Ιδανική για να δημιουργήσεις τα πιο ρομαντικά looks από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Lilies + Unicorns

Μια παραμυθένια έκρηξη μωβ, λιλά, βιολετί και δαμασκηνί αποχρώσεων, εναρμονισμένων με χρυσαφί και bronze τόνους μπορείς να βρεις στην παλέτα Lilies + Unicorns της συλλογής Happy Palettes. Ένας συνδυασμός εννέα πλούσιων σκιών που σε προκαλούν να παίξεις με τα χρώματα και τις υφές για να δημιουργήσεις πολλά looks που θα κάνουν την κάθε σου εμφάνιση ξεχωριστή!

Τέσσερις totally fashionable παλέτες σκιών με υπέροχες και ειδικά επιλεγμένες αποχρώσεις διαφορετικών υφών, για αμέτρητους και μοναδικούς συνδυασμούς μακιγιάζ.

Το μέγεθος τους είναι ιδανικό για να τις παίρνεις μαζί σου παντού και να δημιουργείς οποιοδήποτε lookεπιθυμείς, ανάλογα με τη διάθεση σoυ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.