ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Avon παρουσιάζει την επαναστατική σειρά προϊόντων περιποίησης Cannabis Sativa Oil


15 Ιανουαρίου 2021

Η Avon παρουσιάζει την επαναστατική σειρά προϊόντων περιποίησης Cannabis Sativa Oil

Νέα σειρά τριών βημάτων με 100% φυσικό Έλαιο Cannabis Sativa,

το απόλυτο αντιοξειδωτικό!

Η Avon πρωτοπορεί παγκοσμίως, δημιουργώντας μια νέα τάση στην ομορφιά. Οι ειδικοί παραδίδουν με υπερηφάνεια τη σειρά Cannabis Sativa Oil, με θρεπτικά και ευεργετικά στοιχεία, αποτέλεσμα εκτενούς έρευνας και δοκιμών.

Η καινοτόμα αυτή σειρά έρχεται να αλλάξει ριζικά τον τρόπο περιποίησης της επιδερμίδας, περιλαμβάνοντας τρία αναζωογονητικά και καταπραϋντικά προϊόντα που περιέχουν το Έλαιο Cannabis Sativa.

Το έλαιο Cannabis Sativa είναι ένα επαναστατικό υπέρ-συστατικό με πληθώρα ευεργετικών ιδιοτήτων για την επιδερμίδα. Το δέρμα φαίνεται καθαρό και λαμπερό, καθώς το έλαιο μειώνει τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς, ενώ θρέφει το ευαίσθητο δέρμα που βρίσκεται σε στρες. Η Avon αναγνωρίζει τις δυνατότητες του Ελαίου Cannabis Sativa και το αξιοποιεί μοναδικά, σε τρία ιδιαίτερα προϊόντα ομορφιάς, τα οποία είναι όλα δερματολογικά ελεγμένα, με 100% φυσικά χαρακτηριστικά και ειδικές συνθέσεις χωρίς άρωμα, χωρίς ορυκτέλαια, vegan και με ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη ρουτίνα καθαρισμού, που προστατεύει, αποκαθιστά, καθαρίζει. Μια ιεροτελεστία ανάπλασης για όλο το σώμα, με την ενυδατική κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας 30, Protect&Calm, ένα ενυδατικό μπαλμ χεριών και σώματος, Restore&Calm, και ένα καθαριστικό έλαιο που μετατρέπεται σε γαλάκτωμα, Cleanse&Calm.

Η νέα Συλλογή Cannabis Sativa της Avon χρησιμοποίει το έλαιο σπόρου κάνναβης Sativa, ένα top καταπραϋντικό φυσικό συστατικό, που απευθύνεται ειδικά σε λάτρες του «εὖ ζῆν». Μάλιστα, τα προϊόντα με Cannabis Sativa Oil έχουν αναζωογονητικές, αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Είναι η απάντηση της φύσης στο stress και την ευαίσθητη επιδερμίδα, καθώς έρχεται να την εξισορροπήσει και να την ενυδατώσει.

Η σειρά της Avon «Cannabis Sativa Oil» έχει σχεδιαστεί, ξεπερνώντας τα στερεότυπα γύρω από αυτό το παρεξηγημένο φυτό, την κάνναβη! Είναι απόλυτα ασφαλής για το δέρμα, καθώς χρησιμοποιεί συγκεκριμένα μέρη του φυτού και τα προϊόντα δεν περιέχουν τετραϋδροκανναβινόλη (tetrahydrocannabinol), το ψυχοτρόπο στοιχείο της κάνναβης.

Η Avon πρωτοπορεί παγκοσμίως, δημιουργώντας μια νέα τάση στην ομορφιά. Οι ειδικοί παραδίδουν με υπερηφάνεια την σειρά Cannabis Sativa Oil, με πολλά θρεπτικά και ευεργετικά στοιχεία, αποτέλεσμα εκτενούς έρευνας και δοκιμών. Η σειρά έχει ένα στόχο, να ελαχιστοποιήσει την πίεση της δύσκολης καθημερινότητας στην επιδερμίδα και να αλλάξει ριζικά το skincare για τις γυναίκες, παγκοσμίως.

Μείνε συντονισμένη, γιατί η κάνναβη πρόκειται να κυριαρχήσει στο χώρο του skincare.

Αυτή είναι μόνο μια από τις υπέροχες πρωτοβουλίες της Avon, γι’ αυτό έλα στην παρέα της Avon, γνώρισε καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και κέρδισε χρήματα! Μπες τώρα στο youravon.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.