ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Μετά την Kylie, η Κris Jenner είναι η επόμενη που θα λανσάρει τη δική της εταιρεία καλλυντικών


Ελένη Τσούτση

24 Φεβρουαρίου 2021

Μετά την Kylie, η Κris Jenner είναι η επόμενη που θα λανσάρει τη δική της εταιρεία καλλυντικών

O χώρος της ομορφιάς και πιο συγκεκριμένα η βιομηχανία όπως φαίνεται, έχει κατακτηθεί από πολλές celebrities που λανσάρουν τις δικές τους σειρές είτε καλλυντικών, είτε skincare προϊόντων. Στη μεγάλη λίστα, τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει ένα όνομα, εκείνο της Kylie Jenner.

H ίδια κατάφερε στην κυριολεξία σε ένα βράδυ να χτίσει ένα από τα ισχυρά beauty brands, "Kylie Cosmetics" και "Kylie Skin" που γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία και όπως έχει δείξει μέσα από τα social media της, προσέχει την παραμικρή κίνηση και είναι επάνω από τη δημιουργία κάθε προϊόντος που φέρει το όνομά της. 

Μάλιστα, πιστή βοηθός είναι η μητέρα της, Kris Jenner η οποία φαίνεται πως ετοιμάζει το δικό της beauty brand. Η Kris Jenner κατέθεσε τα χαρτιά της και κατοχύρωσε για αρχή τρία ονόματα σύμφωνα με τα ξένα μέσα: “Kris Jenner Skincare”, “Kris Jenner Beauty” και “Kris Jenner Skin”.

jenny.gr

Σύμφωνα με το Page Six Style, “Πρόκειται για προϊόντα περιποίησης μαλλιών όπως σαμπουάν, conditioner, προϊόντα skincare όπως προϊόντα καθαρισμού προσώπου, ενυδατικές, toners". Εμείς αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν η μητέρα θα καταφέρει να ξεπεράσει σε πωλήσεις την κόρη!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.