Νέα διάκριση της CREAM TEAM στα Βραβεία “Χρυσοί Πρωταγωνιστές της Δεκαετίας 2010-2020”

Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια η εταιρία CREAM TEAM ABEE, διαχειριστής του δικτύου franchise της DUST+CREAM, παρέλαβε το βραβείο “GREEK Business Champion (Χρυσοί Πρωταγωνιστές Δεκαετίας 2010-2020) στο πλαίσιο της διοργάνωσης Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας.

Τα βραβεία των Πρωταγωνιστών της Ελληνικής Οικονομίας που αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική επιχειρηματικότητα έχουν ως στόχο να επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις εκείνες που πρωταγωνιστούν ανοίγοντας δρόμους και στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικονομία. Επιπλέον, η διοργάνωση αυτή αποτελεί συνέχεια της ετήσιας επιχειρηματικής έκδοσης “Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας” και τα βραβεία που απονέμονται προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία δημοσιευμένων ισολογισμών και τη γενική εικόνα και εκτίμηση της αγοράς για την πορεία των επιχειρήσεων στη χώρα μας.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε σε μια εξαιρετική τοποθεσία τη Δευτέρα 19/07/21 στον Άλιμο στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τις καλύτερες και πιο αξιόλογες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Το σημαντικό αυτό βραβείο του «GREEK Business Champion» παρέλαβε για λογαριασμό της εταιρίας, ο Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της CREAM TEAM ABEE κ. Λέανδρος Καρακατσάνης

Για την CREAM TEAM ABEE όπως σημείωσε και ο κ. Καρακατσάνης, η διάκριση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για την εταιρία, όσο και για το δίκτυο franchise της DUST+CREAM, καθώς αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι η εταιρία συνεχίζει να συγκαταλέγεται στις πιο ισχυρές αλλά και δυναμικές εταιρίες όχι μόνο του κλάδου αλλά και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα. Η CREAM TEAM μαζί με τη μεγάλη οικογένεια των εργαζομένων και των συνεργατών της θα συνεχίσει απρόσκοπτα να υλοποιεί το επιχειρηματικό της πλάνο, προκειμένου να είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και για την επόμενη δεκαετία στην ελληνική και την κυπριακή αγορά αλλά και σε άλλες αγορές του εξωτερικού. 

Η βράβευση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά διακρίσεων εντός του 2021, ακολουθώντας την πρόσφατη βράβευση στα “DIAMONDS of the Greek Economy”, την ανάδειξη της ως GOLD WINNER Personal Care στα Franchise Success Awards, ενώ η έγκυρη περιοδική έκδοση Fashion Daily κατατάσσει την DUST+CREAM ως το καλύτερο Retail Store στα Best In Fashion Awards 2021.  

H εταιρεία CREAM TEAM ABEE δραστηριοποιείται στον κλάδο των καλλυντικών με ιδιόκτητη πλήρως πιστοποιημένη παραγωγική μονάδα στη Θεσσαλονίκη, που εξυπηρετεί την δίκτυο καταστημάτων λιανικής μακιγιάζ, αρωμάτων και κρεμών της DUST+CREAM με 79 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και 3 στην Κύπρο (με επιπλέον 2 νέα καταστήματα που αναμένονται), διαθέτοντας το σύνολο των πρωτοποριακών προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου και σώματος για τη γυναίκα και τον άνδρα. 

(Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο
τηλ. 2310 689499)

https://www.linkedin.com/company/cream-team-sa