ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

CAUDALIE Vinosource – Hydra: Η ενυδατική σειρά που αγαπούν οι beauty experts


27 Ιουλίου 2021

CAUDALIE Vinosource – Hydra: Η ενυδατική σειρά που αγαπούν οι beauty experts

H σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι το Α και το Ω της beauty routine, καθώς θέτει τα θεμέλια για υγιή όψη και μακιγιάζ που διαρκεί. Κι αν η ενυδάτωση είναι απαραίτητη το χειμώνα, ας αναλογιστούμε το πόσο δε-γίνεται-χωρίς-ενυδατική το καλοκαίρι που η επιδερμίδα μας αφυδατώνεται μετά την έκθεση στον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να χάνει την ελαστικότητα της.

Η συμβουλή για την ιδανική ρουτίνα ενυδάτωσης έρχεται από τις αγαπημένες μας beauty experts, που προσθέτουν στο νεσεσέρ των διακοπών τους τη σούπερ δροσερή και ανανεωμένη σειρά της Caudalie, Vinosource-Hydra, η οποία ξεχωρίζει για την αποτελεσματικότητά της και την ελαφριά της σύνθεση.

Τα προϊόντα της ενυδατικής σειράς Vinosource-Hydra έρχονται να φρεσκάρουν και να επανορθώσουν την αφυδατωμένη επιδερμίδα, χάρη στη φυσική & vegan σύστασή τους, με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. Η δυναμική της σειράς βασίζεται στην ενδυνάμωση της επιδερμίδας να συγκρατήσει το νερό της, με αποτέλεσμα την ενυδάτωση μακράς διάρκειας.

To key προϊόν της Vinosource-Hydra σειράς

Το ανανεωμένο Grape Water Gel Moisturizer, προσφέρει ένα boost ενυδάτωσης χάρη στο ενεργό συστατικό του, που δεν είναι άλλο από το βιολογικό Νερό Σταφυλιού & την 100% βιολογική Αλόη με τις αναγνωρισμένες επανορθωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Ταιριάζει, ιδανικά, από τις κανονικές έως τις μικτές επιδερμίδες, ενώ έχει ελεγχθεί και για ευαίσθητες. Η αίσθηση που αφήνει είναι εξαιρετικά δροσερή και απολαυστική, ξεχωρίζει για την άμεση απορροφητικότητά της, αφήνοντας την επιδερμίδα ελαστική και άνετη.

Tip χρήσης: Χρησιμοποιήστε τη πρωί και βράδυ στο πρόσωπο και στο λαιμό, είτε ανεξάρτητα είτε μετά από τον ορό S.O.S Thirst-Quenching.

Aνακάλυψε εδώ περισσότερα για την ενυδατική σειρά Vinosource-Hydra

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.