ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Meghan Markle έρχεται στο νεσεσέρ σας


Ελένη Τσούτση

7 Οκτωβρίου 2021

Η Meghan Markle έρχεται στο νεσεσέρ σας
H Meghan Markle ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της σειρά ομορφιάς

H ζωή της Meghan Markle  στην Αμερική θα έλεγε κανείς ότι είναι πιο ενδιαφέρουσα από εκείνη στο Παλάτι. Ο λόγος; Δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τα νέα της επαγγελματικά σχέδια. Μετά τη συγγραφή βιβλίου, η δούκισσα του Sussex έχει βάλει στόχο να κατακτήσει και τον χώρο της ομορφιάς.

Έντονες είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν τη Meghan να ετοιμάζεται να γίνει CEO εταιρίας ομορφιάς και να δημιουργεί το δικό της beauty brand -φυσικά με την υπογραφή της.

Η εφημερίδα The Sun, έγραψε πρώτη ότι η Markle είχε συναντήσεις με τον Bill Guthy, συνιδρυτή της εταιρείας marketing Guthy -Renker που ασχολείται με τα μεγαλύτερα beauty brands. Mάλιστα, ανάμεσα στα ισχυρά ονόματα με τα οποία συνεργάζεται βρίσκονται η Cindy Crawford, η Jennifer Lopez και πολλές ακόμα.

jenny.gr

Φαίνεται λοιπόν ότι κάτι σχεδιάζουν μαζί και η Meghan σίγουρα θα προσπαθήσει να κάνει την διαφορά στη βιομηχανία της ομορφιάς. Αν κρίνουμε από όσα ξέρουμε για εκείνη μέχρι τώρα, η σειρά της μάλλον θα είναι vegan και gluten-free -άλλωστε εκεί είναι το μέλλον της ομορφιάς.

Αν κάτι είναι βέβαιο είναι ότι η νέα της σειρά θα γίνει αμέσως sold -out αφού θα είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας που ασχολείται με τον εν λόγω χώρο.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.