ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ανακάλυψε τη δύναμη που κρύβεται στο NIVEA MAGNESIUM DRY, το 1ο αποσμητικό NIVEA με φυσική προστασία κατά του ιδρώτα


11 Οκτωβρίου 2021

Ανακάλυψε τη δύναμη που κρύβεται στο NIVEA MAGNESIUM DRY,  το 1ο αποσμητικό NIVEA με φυσική προστασία κατά του ιδρώτα
Ανακάλυψε τη δύναμη που κρύβεται στο NIVEA MAGNESIUM DRY, το 1ο αποσμητικό NIVEA με φυσική προστασία κατά του ιδρώτα

Μπορεί σιγά-σιγά να μπαίνουμε όλο και πιο μέσα στο φθινόπωρο, όμως η χώρα μας δεν φημίζεται για τις χαμηλές θερμοκρασίες. Επομένως, η ανάγκη για αξιόπιστη προστασία κατά του ιδρώτα είναι κάτι που μας απασχολεί, καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Restart λοιπόν και πρόσθεσε στη ρουτίνα σου τη φυσική προστασία κατά του ιδρώτα, με το νέο αποσμητικό NIVEAMagnesium Dry.

Αυτή η νέα καινοτομία της NIVEA,  μας αποκαλύπτει τη δύναμη που βρίσκεται στο ενεργό μαγνήσιο, ένα φυσικό συστατικό το οποίο συμβάλει στην ευεξία του οργανισμού και στην αποτελεσματική προστασία από τον ιδρώτα. Η νέα αποσμητική σειρά NIVEA Magnesium Dryείναι αποτέλεσμα έξι χρόνων κλινικής έρευνας και δοκιμών και σκοπό έχει να παραμένει η επιδερμίδα υγιής και αναζωογονημένησε κάθε δραστηριότητα και καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το μαγνήσιο παρέχει προστασία από τον ιδρώτα και τις οσμές, καλύπτοντας τις ανάγκες γυναικών και αντρών που επιλέγουν ένα πιο υγιεινό και φυσικό τρόπο ζωής.
 

jenny.gr

Παράλληλα, οι συνθέσεις του NIVEA Magnesium Dry δενπεριέχουν αλουμίνιο και αιθυλική αλκοόλη, προσφέροντας μια αξιόπιστη προστασία, σε όσους επιλέγουν less is more λύσεις.

Το μαγνήσιο αποτελεί ένα φυσικό συστατικό, εξαιρετικά αποτελεσματικό όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα μας, αλλά και στην μείωση του στρες. Αποτελεί ρυθμιστικό παράγοντα του οργανισμού μας με αντιφλεγμονώδη δράση, ενισχύει την ενέργεια μας και μειώνει την πίεση. Ενώ, ξεκάθαρα είναι αποτελεσματικό ως συστατικό σε αποσμητικό κατά της εφίδρωσης.

jenny.gr

Στο NIVEA Magnesium Dry βρίσκουμε μαγνήσιο σε συνδυασμό με στεατικό οξύ, παράγωγο φυτικών ελαίων αλλά και φυσικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού… ένας συνδυασμός που μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα.

jenny.gr

Η νέα σειρά NIVEA Magnesium Dry διαθέτει 3 αποσμητικά: 2 αποσμητικά  για γυναίκες, το Fresh Dry και το Powder Dry, καθώς και 1 ανδρικό προϊόν, το NIVEA MEN Magnesium Dry. Και τα τρία αποσμητικά NIVEA Magnesium Dry είναι απαλλαγμένα από αλουμίνιο ή αλκοόλ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.