ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ghd original styler: Το εργαλείο που άλλαξε το styling των μαλλιών έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα


JTeam

2 Μαρτίου 2022

Ghd original styler: Το εργαλείο που άλλαξε το styling των μαλλιών έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Το κλασικό καλτ προϊόν που κυκλοφόρησε η good hair days το 2001 επιστρέφει δυναμικά και διαθέτει νέα, βελτιωμένη τεχνολογία.

Το εργαλείο που άλλαξε το styling των μαλλιών έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι καλύτερο από ποτέ!

Το styler που επιλέγετε και μπορείτε πάντα να εμπιστεύεστε, το νέο και βελτιωμένο ghd original styler διαθέτει τεχνολογία single-zoneTM, κεραμικές πλάκες νέας γενιάς με γυαλιστερή επίστρωση που εγγυάται λεία, απαλά και λαμπερά αποτελέσματα* χωρίς ακραία θερμότητα, με τη χρήση της βέλτιστης θερμοκρασίας για styling των 185°C.

Το ghd original styler, το ιδανικό εργαλείο για γρήγορο ίσιωμα χωρίς κόπο και εύκολες μπούκλες και κυματισμούς, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους και τα μήκη μαλλιών και είναι ένα εξαιρετικό πολυ-εργαλείο για το καθημερινό styling.

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΩΤΕΣ

«Πριν από 21 χρόνια η ghd κυκλοφόρησε το original styler και άλλαξε για πάντα τον τομέα του styling των μαλλιών. Σήμερα τα styler εξακολουθούν να είναι τα καλύτερα

σε πωλήσεις εργαλεία της ghd καθώς πωλούνται πάνω από 2 εκατομμύρια κάθε χρόνο παγκοσμίως.

Ως brand εστιάζουμε στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για να δημιουργούμε τα καλύτερα εργαλεία για τα μαλλιά στην κατηγορία, και έτσι αναβαθμίσαμε το εμβληματικό ghd original styler με τεχνολογία του 21ου αιώνα, καθιστώντας το ιδανικό εργαλείο για το καθημερινό styling.» Jeroen Temmerman - ghd CEO

Το νέο ghd original styler (189 €) είναι διαθέσιμο από τον Φεβρουάριο του 2022 στα καλύτερα κομμωτήρια, πολυκαταστήματα και στο ghdhair.com.

«Η ιστορία του ghd original ξεκίνησε το 2001 και από τότε το κλασικό styler αγαπήθηκε τόσο από τους καταναλωτές όσο και από τους επαγγελματίες. Τώρα με αναβάθμιση του 21ου αιώνα και εξοπλισμένο με τεχνολογία single-zone, το ghd original είναι το ιδανικό εργαλείο για εκείνους που ξεκινούν τώρα το ταξίδι τους στον κόσμο της ghd και θέλουν να δημιουργήσουν όμορφα, απλά χτενίσματα με λάμψη και απαλότητα.»

Igor Rago, ghd Ιταλία Art Director

Όλα τα προϊόντα και εργαλεία styling είναι διαθέσιμα στα καλύτερα κομμωτήρια, τα premium πολυκαταστήματα και στο ghdhair.com.

Για περαιτέρω ερωτήσεις επικοινωνήστε με το γραφείο Τύπου της ghd:
Mary Shiels, Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και εταιρικών υποθέσεων, [email protected]
Amy O’Connor, Στέλεχος δημοσίων σχέσεων, [email protected]

Βέλτιστη θερμοκρασία για styling 185°C

Αφήνει τα μαλλιά λεία και απαλά
9/10 Συμφωνούν

Τεχνολογία
Single-zone

Δίνει λάμψη στα μαλλιά
8/10 Συμφωνούν