ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Τα καλύτερα αντιοξειδωτικά serums!


JTeam

29 Ιουλίου 2022

Τα καλύτερα αντιοξειδωτικά serums!
Τα αντιοξειδωτικά είναι η πιο αγαπητή κατηγορία συστατικών στους ειδικούς του δέρματος.

Ο μοναδικός σκοπός των αντιοξειδωτικών είναι να προστατεύσουν τα κύτταρα σας από τις ελεύθερες ρίζες λειτουργώντας ως φυσικός διακόπτης απενεργοποίησης των ελεύθερων ριζών που δημιουργούν το οξειδωτικό στρες στο δέρμα. Ενώ όλα τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν το δέρμα σας από το οξειδωτικό στρες και βοηθούν στην αντιγήρανση, η ανάμειξη τους με άλλα συστατικά μπορεί ν’ αυξήσει την αποτελεσματικότητά τους. Τα καλύτερα αντιοξειδωτικά είναι η βιταμίνη C, η βιταμίνη Ε και το υαλουρονικό οξύ. Επιλέξτε το καλύτερο για τον τύπο του δέρματός σας και τις ανάγκες του.

Βιταμίνη C

Η βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) προστατεύει ενάντια στο οξειδωτικό στρες και έχει την ικανότητά της να συνδυάζεται με άλλα συστατικά για την μεγιστοποίηση της άμυνας εναντίον των ελεύθερων ριζών. Η βιταμίνη C διορθώνει τον ανομοιόμορφο τόνο δέρματος, την τραχιά υφή, τις λεπτές γραμμές, τα σημάδια ακμής και τη θαμπάδα της επιδερμίδας.

Jenny.Gr

Βιταμίνη Ε

Η βιταμίνη Ε παρέχει ενυδατικά και αντιφλεγμονώδη οφέλη ειδικά σε ξερές επιδερμίδες. Γνωστή για τις ικανότητές της στην επούλωση πληγών, είναι εξαιρετική επιλογή για όσους υποφέρουν από ευαισθησία και ερεθισμό. Συνδυάζεται καλύτερα με αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη C.

Για ώριμο κανονικό, ξηρό, ευαίσθητο δέρμα με δυσχρωμίες & έλλειψη υγρασίας: το serum αντιγήρανσης CE FERULIC της SkinCeuticals, με καθαρή βιταμίνη C & Ε παρέχει 8 φορές περισσότερη προστασία στο δέρμα μας. Ο συγκεκριμένος ορός προσώπου ελαχιστοποιεί τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, την τρύπα του όζοντος και τα καυσαέρια. Επανορθώνει τα λιπίδια στο δέρμα μας, λειαίνει τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και προσδίδει φωτεινή όψη στην επιδερμίδα μας.

Για ώριμο κανονικό, λιπαρό και μικτό δέρμα με δυσχρωμίες το serum αντιγήρανσης PHLORETIN CF της SkinCeuticals, συνδυάζει καθαρή βιταμίνη C, φλορετίνη φερουλικό οξύ. Αυτός ο ορός προσώπου παρέχει υψηλή αντιοξειδωτική προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους και τις ακτίνες UV, επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση, βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, λειαίνει την υφή του και μειώνει τις δυσχρωμίες, τη θαμπάδα και τις λεπτές γραμμές.

Jenny.Gr

Υαλουρονικό οξύ

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται το υαλουρονικό οξύ, η πρώτη τους σκέψη συνήθως επικεντρώνεται στις ενυδατικές του ιδιότητες. Ωστόσο, το υαλουρονικό οξύ είναι επίσης ένα αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό που καθαρίζει τις ελεύθερες ρίζες και διατηρεί το δέρμα υγιές. Βοηθά στην πρόληψη της βλάβης από τις ελεύθερες ρίζες, στη μείωση της ορατότητας των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, στην επούλωση των πληγών ενώ διατηρεί την υγρασία στο δέρμα. Όταν το δέρμα είναι προστατευμένο και ενυδατωμένο, αυξάνεται η παραγωγή κυττάρων του, δίνοντάς σας ένα πιο απαλό, λείο και πιο νεανικό δέρμα.

Για κάθε τύπο δέρματος: Ο ορός αντιγήρανσης Η.Α. INTESIFIER με υαλουρονικό οξύ της SkinCeuticals είναι ένας πολυλειτουργικός διορθωτικός ορός προσώπου που αυξάνει τα επίπεδα υαλουρονικού οξέος στο δέρμα. Περιέχει υψηλή συγκέντρωση καθαρού υαλουρονικού οξέος που ενυδατώνει άμεσα και μακροπρόθεσμα. Επαναφέρει τον όγκο και τη σφριγηλότητα ενώ μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων των ματιών και των ρινοπαρειακών ρυτίδων. Κατάλληλο για το πρόσωπο και για τα μάτια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.