ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Βρεθήκαμε στη φαντασμαγορική εκδήλωση του Οίκου DIOR και το νέο άρωμα J’adore Parfum d’Eau μας σαγήνευσε


26 Σεπτεμβρίου 2022

Βρεθήκαμε στη φαντασμαγορική εκδήλωση του Οίκου DIOR και το νέο άρωμα J’adore Parfum d’Eau μας σαγήνευσε
Panoulis Photography
Το νέο Dior J'adore Parfum D’eau είναι η αρωματική έκπληξη της σεζόν που ξεφεύγει από όλους τους συνηθισμένους κανόνες

Πρωτοπορία, πολυτέλεια, λάμψη. Αυτές είναι οι τρεις λέξεις με τις οποίες θα χαρακτηρίζαμε την παρουσίαση του νέου αρώματος J’adore Parfum d’Eau που έγινε την Πέμπτη και έδωσε μια διαφορετική νότα στη νέα σεζόν. Η βραδιά ήταν γεμάτη ομορφιά και έμπνευση στο πιο αέρινο σκηνικό σε λευκούς και χρυσούς τόνους και πραγματικά μας μάγεψε.

Ένα νέο κεφάλαιο λοιπόν για το J'adore μόλις ξεκίνησε, το απόλυτα εμβληματικό άρωμα που έχει την ιδιότητα να μεταμορφώνεται συνεχώς, και μια λουλουδάτη χορογραφία, που ευνοεί τη δημιουργική καινοτομία. υποδεχόταν τους εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι γοητευμένοι παραδίδονταν στην εμπειρία ανακάλυψης της μαγείας πίσω από το παγκοσμίως πρώτο eau de parfum με βάση το νερό.

Jenny.Gr

Λουλούδια. Νερό. Αυτό είναι το μυστικό της αρωματικής έκπληξης που επεφύλασσε ο Οίκος και που ξεφεύγει από όλους τους συνηθισμένους κανόνες της σύνθεσης επιτυγχάνοντας το φαινομενικά ανέφικτο: να μην περιέχει ίχνος οινοπνεύματος στη σύνθεσή του, ωστόσο να μη χάνει την υπόσταση και την έντονη αρωματική υπογραφή του.

Jenny.Gr

Ο Γενικός Διευθυντής της Parfums Christian Dior Riccardo Mascambruno και η Διευθύντρια Marketing Άρτεμις Γκαραγκάνη καλωσόρισαν εκπροσώπους του επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κόσμου, καθώς και τις λάτρεις της ομορφιάς και του γαλλικού Οίκου στη νέα πρωτοποριακή εποχή για το J'adore. Το απόλυτα εμβληματικό άρωμα αποδεικνύει για μία ακόμη φορά με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο την ιδιότητά του να μεταμορφώνεται συνεχώς, σαν σε μια διαρκή λουλουδάτη χορογραφία που ευνοεί τη δημιουργική καινοτομία.

Jenny.Gr

Ζέτα Τσακούμη (Do It For Fun PR) – Χριστίνα Κοντοβά

Jenny.Gr

Νίκη Θωμοπούλου – Ισμήνη Νταφοπούλου

Τη μαγική ατμόσφαιρα της βραδιάς απογείωσαν με την ονειρική τους εμφάνιση οι καταξιωμένοι χορευτές, Έλενα Κέκκου και Γιάννης Γκάντσιος, που σε συνδυασμό με τη συγκλονιστική θέα από τον 10ο όροφο του ξενοδοχείου Athens Capital Center Hotel MGallery, που φιλοξένησε μοναδικά την εκδήλωση, έκοβαν την ανάσα δημιουργώντας ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους.

Jenny.Gr

Παυλίνα Βουλγαράκη – Δημήτρης Τσακούμης (Do It For Fun PR) 

Jenny.Gr

Κατερίνα Μισιχρόνη

Το νέο J'adore Parfum d’Eau αναβιώνει τον αρχικό ενθουσιασμό που έκανε το άρωμα διάσημο κάνοντας τους πάντες να αναφωνούν «C’est ça que J’adore!».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.