ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Tα top αρωματικά κεριά για να δημιουργήσετε μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι


Ελένη Τσούτση

13 Οκτωβρίου 2022

Tα top αρωματικά κεριά για να δημιουργήσετε μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι
Θέλετε να φτιάξετε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας; Τα κεριά είναι η τέλεια επιλογή

Γυρνάτε κουρασμένες στο σπίτι μετά από μια δύσκολη ημέρα και θέλετε να αφήσετε πίσω σας όλες τις υποχρεώσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα χαλαρωτικό ντους, να βάλετε την αγαπημένη σας μουσική και να ανάψετε ένα αρωματικό κερί. Όλες οι παραπάνω κινήσεις θα σας βοηθήσουν να αναζωογονηθείτε και να κλείσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο.

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ανάψω το αγαπημένο μου κερί που με χαλαρώνει όσο διαβάζω ή κάνω την skincare routine μου. Κάθε σεζόν λατρεύω να επιλέγω νέα κεριά και μάλλον δεν είμαι η μόνη! Μυρωδιές περγαμόντου, φραγκοστάφυλου, φρέσκου χαμομηλιού και λεβάντας μπαίνουν στο σπίτι και δημιουργούν υπέροχη ατμόσφαιρα. Φυσικά, αναβαθμίζουν και τη διακόσμηση του σπιτιού αφού εκτός από καταπληκτικές μυρωδιές, έχουν και κομψή συσκευασία.

Jenny.Gr

Σύμφωνα με τους ειδικούς, όταν ανάβετε ένα κερί, αφήστε το αναμμένο τουλάχιστον για δυο ώρες, μέχρι το κερί της επιφάνειας να λιώσει εντελώς και να είναι υγρό. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνετε την ομοιόμορφη καύση του κεριού. Ακόμη, κόψτε το φυτίλι κάθε φορά που ανάβετε το κερί, περίπου 3mm. Έτσι δεν θα βυθίζεται το φυτίλι μέσα στο κερί και δεν θα μαυρίζουν τα τοιχώματα του ποτηριού.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα ωραιότερα κεριά για να επιλέξετε αυτό το φθινόπωρο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.