ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Art of gifting: Μαθαίνουμε για το τύλιγμα των δώρων από το brand που το ξέρει καλύτερα από τον καθένα


JTeam

23 Δεκεμβρίου 2022

Art of gifting: Μαθαίνουμε για το τύλιγμα των δώρων από το brand που το ξέρει καλύτερα από τον καθένα
Φέτος χαρίζουμε τα πιο όμορφα δώρα που δεν ξεχωρίζουν μόνο για το περιεχόμενό τους, αλλά και για την παρουσίασή τους!

Χριστούγεννα σημαίνει δώρα και η ανταλλαγή των πιο όμορφων κουτιών έρχεται να μας γεμίσει χαρά! Ένα δώρο δεν είναι απλώς μια υποχρέωση ή μια συνήθεια, είναι μια κίνηση που σημαίνει πολλά και πρέπει να της δώσουμε τη σημασία που της αξίζει, δίνοντας προσοχή όχι μόνο στο περιεχόμενο, αλλά και στα πάντα γύρω από αυτά. Το να προσφέρουμε κάτι που έχουμε επιλέξει για τους αγαπημένους μας ή για ανθρώπους που θέλουμε να ευχαριστήσουμε είναι μια διαδρομή που ξεκινάει από τη σκέψη και καταλήγει στη στιγμή που αποκαλύπτεται μέσα από το αμπαλάζ το αντικείμενο που επιλέξαμε για τον παραλήπτη. Το άνοιγμα του κουτιού, τα συναισθήματα που το συνοδεύουν, όλα έχουν τη σημασία τους. Δεν είναι υπέροχο όταν παραλαμβάνεις ένα δώρο που είναι πανέμορφο και σε γεμίζει χαρά ακόμη και πριν το ανοίξεις ή όταν το δεις κάτω από το δέντρο;

Αυτός είναι και ο λόγος που θέλαμε να μάθουμε για την τέχνη των δώρων από εκείνους που το ξέρουν καλύτερα και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους gifting experts της αγαπημένης μας Jo Malone London. Η Ελίζα Προβολισιάνου, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Jo Malone London, είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να απαντήσει στις ερωτήσεις μας και να μας χαρίσει λίγες γιορτινές σταγόνες από τη μαεστρία της στο κομμάτι των δώρων.

Jenny.Gr

Το packaging και το τύλιγμα ενός δώρου έχει τελικά την ίδια σημασία με το ίδιο το δώρο;

Προφανώς και έχει! Το δώρο αποτελεί μια προσωπική χειρονομία ευγένειας και ευχαριστίας και πρωτίστως τιμά αυτόν που το δωρίζει. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα δώρο πολυτελείας όπως είναι τα προϊόντα του οίκου Jo Malone London. Το brand είναι συνυφασμένο με την «τέχνη του δώρου», αλλά και της γενικότερης φιλοσοφίας της δοτικότητας προς όλους. Δεν έχει σημασία το κόστος του δώρου, εάν είναι μικρό ή μεγάλο, αλλά η αξία που του προσδίδουμε συμβολικά με τον τρόπο που το προσφέρουμε.

Τι είναι αυτό που κάνει τη Jo Malone London να ξεχωρίζει στο art of gifting;

Για να αντιληφθεί κάποιος τη σημασία του packaging θα πρέπει να δει από κοντά και να βιώσει την εμπειρία «δωροποίησης» του χαρακτηριστικά εμβληματικού κρεμ κουτιού Jo Malone London. Μια διαδικασία, σχεδόν τελετουργική, την οποία εκτελούν ευλαβικά όλοι οι Jo Malone London Stylists σε κάθε σημείο πώλησης της μάρκας. Από το αρωματισμένο χαρτί αφής που αγκαλιάζει το κερί, το άρωμα ή οτιδήποτε άλλο μέχρι το ειδικό περιτύλιγμα, τη κορδέλα της τσάντας αλλά και το personal engraving επάνω στο προϊόν ή ακομη και το gift painting σε live drawing events που έχει πραγματοποιήσει η μάρκα σε ειδικές περιστάσεις. Ίσως, ο ορισμός του gift giving για κάθε περίσταση, που προσδίδει ικανοποίηση σε αυτόν που αγοράζει το δώρο και το βλέπει να προετοιμάζεται, αλλά ακόμη μεγαλύτερη χαρά και ευχαρίστηση σε όποιον λαμβάνει και κάνει του κάνει unboxing. Σκεφτείτε το λίγο…

Jenny.Gr


Ποια είναι η τάση φέτος στα δώρα και στην παρουσίασή τους;

Τα τελευταία χρονιά αντιλαμβανόμαστε ότι οι περισσότεροι περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, με αποτέλεσμα να θέλουμε να ομορφύνουμε τον προσωπικό μας χώρο, δημιουργώντας ένα ποιοτικότερο περιβάλλον για εμάς και τους γύρω μας. Για αυτό το λόγο έχουν αυξηθεί οι πωλήσεις των αρωματικών προϊόντων για το σπίτι όπως για παράδειγμα κεριά ή αρωματικά sticks. Οι πιο κοινωνικοί από την άλλη, αλλά και όσοι επιθυμούν να αλλάξουν τη διάθεσή τους –ακόμη και μέσα στο σπίτι- επιλέγουν το fragrance layering. Να συνδυάσουν, δηλαδή, 2 αγαπημένα τους αρώματα. Και η Jo Malone London είναι μια μάρκα που ειδικεύεται σε αυτό και μπορεί και προσφέρει αρώματα στο εμβληματικό πια cream box της.

Δώστε μας μερικά tips για όσους θέλουν να συνοδεύσουν τα δώρα τους με πιο προσωπικές επιλογές και πρέπει να τα ετοιμάσουν στο σπίτι;

Προμηθευτείτε είτε ποιοτικά και καλόγουστα υλικά συσκευασίας, be creative, προσωποποιήσετε με τη δική σας πινελιά, ζωγραφίστε, γράψτε μια πρωτότυπη κάρτα με ευχές που θα ξεχωρίζουν, επιστρατεύστε -γιατί όχι- το χιούμορ σας! Εάν μπορείτε «ανακυκλώστε» και επαναχρησιμοποιήστε έξυπνα υλικά ή και συσκευασίες που θα βρείτε και γενικά, think out of the box!

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.