ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Critics Choice Awards 2023: Τα beauty looks που μας εντυπωσίασαν


Ελένη Τσούτση

16 Ιανουαρίου 2023

Critics Choice Awards 2023: Τα beauty looks που μας εντυπωσίασαν
Tα Critics Choice Awards επέστρεψαν και τα παρακάτω beauty looks και αν κάτι ξεχωρίσαμε ήταν μια ευχάριστα funky ατμόσφαιρα

H περίοδος των βραβείων έχει ξεκινήσει και μετά τις Χρυσές Σφαίρες ακολούθησαν τα 28α Critics Choice Awards που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ σε μια λαμπερή βραδιά. Η απονομή των Critics' Choice Awards τίμησε τις καλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές και τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 2022.

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε και οι σταρς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με υπέροχα beauty looks που έκλεψαν όλα τα βλέμματα αλλά σήμαναν και νέες τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς.

Από την Anya Taylor-Joy με τη χαρακτηριστική της old glam διάθεση μέχρι την κομψή Cate Balnchett, όλες κατάφεραν να μας εμπνεύσουν.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα beauty looks της χθεσινής βραδιάς για να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο. Get inspo!

Cate Blanchett

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Κομψή και λάμπερή όπως πάντα μας δίδαξε πως η απλότητα ακόμη και στο red carpet είναι τα παν. Επέλεξε ανάλαφρους κυματισμούς και ένα soft smoky eye που τόνισε το βλέμμα της.

Anya Taylor-Joy

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Έκανε μια από τις ωραίοτερες εμφανίσεις της βραδιάς και μάλιστα με διαφορά. Επέλεξε τον signature πλέον κότσο και ένα φρέσκο και λαμπερό μακιγιάζ σε nude και ροζ αποχρώσεις που ταίριαζει τέλεια με το φόρεμά της.

Julia Roberts

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Η Julia Roberts ήταν απλά όπως την περιμέναμε - ανεπιτίδευτα λαμπερή! Η ίδια τόνισε τα όμορφα χαρακτηριστικά της με ένα ήσυχο makeup look και έδωσε έμφαση στα χείλη της κανοντάς τα ακόμη πιο juicy. Τα μαλλιά της τα άφησε ελεύθερα να πέφτουν στους ώμους και το τελικό look άξιζε βραβείο.

Amanda Seyfried

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Εδώ ξεχωρίσαμε τα κατακόκκινα sexy χείλη της ηθοποιού που έκαναν την εμφανισή της ακόμη πιο statement.

Lily James

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

H Lily James πόζαρε με αυτοπεποίθηση στο κόκκινο χαλί έχοντας επιλέξει ένα winged liner που έκανε το βλέμμα της ακαταμάχητο. Ακόμη, επέλεξε ένα χαλαρό up do και τη φράντζα της στο πλάι δίνοντας μια πιο κομψή αίσθηση.

Angela Bassett

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Το smokye eye look σε συνδυασμό με το μοβ ματ κραγιόν έκαναν όλη τη διαφορά, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε ένα sleek κότσο που τόνιζε ακόμη περισσότερο το μακιγιάζ της.

Janelle Monae

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Τα nude χείλη σε συνδυασμό με τα έντονα μάτια συνέθεσαν ένα ονειρικό beauty look που δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας.

Elle Fanning

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Ένα από τα πιο ρομαντικά beauty looks της βραδιάς το είχε αναμφίβολα η Elle Fanning. Λάμψεις, ροζ τόνοι και glossy υφές ολοκλήρωσαν ένα πιο φρέσκο και δροσερό makeup look.

Eσείς ποιο beauty look ξεχωρίσατε;

Δείτε στη παρακάτω gallery τα κραγιόν που θα φοράτε non stop αυτόν τον χειμώνα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.