ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Julianne Moore: Οι top κανόνες ομορφιάς που ακολουθεί πιστά & το άρωμα που δεν αλλάζει


Ελένη Τσούτση

16 Ιανουαρίου 2023

 Julianne Moore: Οι top κανόνες ομορφιάς που ακολουθεί πιστά & το άρωμα που δεν αλλάζει
Getty Images
Η Julianne Moore έχει τους δικούς της κανόνες ομορφιάς και τους μοιράζεται απλόχερα μαζί μας

Η Julianne Moore παραχώρησε μια συνέντευξη στο Glamour UΚ και έκανε μια ειλικρινή συζήτηση για την ομορφιά, τη φροντίδα της επιδερμίδας και τι σημαίνει πραγματικά για εκείνη το να έχεις αυτοπεποίθηση.

Με αφορμή και τη συμμετοχή της στη νέα καμπάνια της Hourglass Beauty για το Unlocked Satin Crème Lipstick, ένα vegan κραγιόν σε 20 αποχρώσεις, θέλησε να μοιραστεί τα μυστικά ομορφιάς της που ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

Ποια είναι τα μικρά πράγματα που σε βοηθούν να νιώθεις δυνατή και σίγουρη;

Η προετοιμασία με κάνει να νιώθω δυνατή. Όταν ξέρω ποιες είναι οι σκηνές μου. Και όταν φροντίζω να ξεκουράζομαι αρκετά, καθώς και να νιώθω ότι έχω τον έλεγχο των πραγμάτων στη ζωή μου που μπορώ να ελέγξω. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα, αλλά σίγουρα μπορούμε να ελέγξουμε το φαγητό που τρώμε, τον ύπνο μας και πώς είναι το περιβάλλον μας.

Αλλά αν νιώθω ότι δεν έχω κάνει τη σωστή προετοιμασία, τότε αυτό με κάνει να νιώθω εκτός ισορροπίας. Και αν νιώθω εκτός ισορροπίας, τότε δεν νιώθω σιγουριά. Μερικές φορές οι άνθρωποι μιλούν πολύ για αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση και νομίζω ότι αυτό ασκεί μεγάλη πίεση, ενώ στην πραγματικότητα, για μένα, είναι πραγματικά θέμα εκπαίδευσης και φροντίδας.

Ποιος είναι ένας κανόνας ομορφιάς στον οποίο ορκίζεσαι;

Αντηλιακό. Πραγματικά κάνει τεράστια διαφορά. Αλλά δεν μπορείς απλά να βάλεις αντηλιακό και μετά να κάθεσαι στην παραλία. Πρέπει να φοράς καπέλο, να κάθεσαι κάτω από μια ομπρέλα. Θα πρέπει να εκτίθεστε μόνο συγκεκριμένες ώρες της ημέρας στον ήλιο. Δεν μπορείτε να πάτε στην παραλία στις 12 η ώρα. Ήμουν πραγματικά τυχερή γιατί έμεινα μακριά από τον ήλιο το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου.

Ποιος είναι ένας κανόνας ομορφιάς που δεν συμφωνείτε;

Ότι πρέπει να δείχνεις με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή ότι πρέπει να φοράς μακιγιάζ. Νομίζω ότι το μακιγιάζ είναι κάτι που πρέπει να θέλεις να φοράς, αλλά δεν πρέπει να νιώθεις ότι πρέπει. Είναι μια απαρχαιωμένη ιδέα, αυτή η ιδέα να βαφτούμε για να καλύψουμε κάτι, για να καλύψουμε τα ελαττώματά μας.

Το μακιγιάζ πρέπει να είναι επιθυμία, όχι ανάγκη. Αν σε κάνει να νιώθεις σίγουρη, είναι υπέροχο. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που νομίζω ότι είχαμε στη βιομηχανία της ομορφιάς… είναι ότι το κάνεις για τον εαυτό σου, όχι επειδή νιώθεις ότι πρέπει.

Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς που έχετε λάβει ποτέ;

Η συμβουλή ομορφιάς που δίνω πάντα είναι να μην καταστρέφετε τα φρύδια σας, γιατί κατέστρεψα τα δικά μου, οπότε νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Ποιο είναι το αγαπημένο σου beauty trend αυτή τη στιγμή;

Λατρεύω το λάδι προσώπου. Είναι ένας τρόπος να φρεσκάρετε το πρόσωπό σας και να του χαρίσετε λίγη φωτεινότητα. Αν πρόκειται να βγείτε έξω και να βάλετε κάτι στο πρόσωπό σας πολύ γρήγορα. Το Vintner's Daughter είναι το αγαπημένο μου!

Συμπλήρωσε την συνέχεια: Νιώθω πιο όμορφα όταν…

Μπορώ να νιώθω πραγματικά υπέροχα στο σπίτι μου με μακιγιάζ αν το δέρμα μου είναι πραγματικά ενυδατωμένο και έχω κοιμηθεί πολύ… αυτό μπορεί να με κάνει να νιώθω όμορφη.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας τρόπος για να αφιερώσετε μια στιγμή στον εαυτό σας;

Μου αρέσει να κάνω μπάνιο. Λατρεύω το μπάνιο, νομίζω ότι είναι απλά υπέροχα. Ακόμη και μερικές φορές, όταν δουλεύω και ξέρω ότι πρέπει να μπω στο αυτοκίνητο στις 5:30 ή κάτι τέτοιο, το να κάνω ένα γρήγορο μπάνιο ακριβώς πριν πάω είναι ένας τρόπος να ξυπνήσω και να νιώσω όμορφα.

Ποιο είναι το power άρωμα σου;

Φοράω το Kiehl's Musk, το σπρέι, 25 χρόνια. Απλώς μου αρέσει πολύ. Κάθε φορά που προσπαθώ να αλλάξω, καταλήγω να επιστρέφω σε αυτό. Μυρίζει ωραία και καθαρά.

Jenny.Gr

Kiehl's Original Musk Eau de Toilette Spray

Αν ήσασταν σε ένα έρημο νησί και μπορούσατε να πάρετε μόνο τρία προϊόντα μαζί σας, ποια θα ήταν αυτά;

Λοιπόν, θα ήταν αντηλιακό, λοσιόν και σαπούνι. Θέλω να είμαι καθαρή και να μη γίνει ξηρό το δέρμα μου.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα ωραιότερα αρώματα της σεζόν:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.