ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Halle Berry: Aυτή είναι η ρουτίνα ομορφιάς της και τα προϊόντα που δεν αλλάζει


Ελένη Τσούτση

10 Μαρτίου 2023

Halle Berry: Aυτή είναι η ρουτίνα ομορφιάς της και τα προϊόντα που δεν αλλάζει
Instagram/ Halle Berry
Από τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί πιστά μέχρι τα beauty brands που εμπιστεύεται, η ηθοποιός μοιράζεται αυτά που διατηρούν την επιδερμίδα της λαμπερή και υγιή

Η Halle Berry φιλοξενήθηκε στην στήλη Beauty Around the Clock του Marie Claire και μας μύησε στα μυστικά ομορφιάς της. Από δεκαετία σε δεκαετία, η 56χρονη ηθοποιός αξίζει να σημειώσουμε ότι δείχνει απλά υπέροχη και το ίδιο φρέσκια. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να μάθουμε τι κάνει τόσο καλά και έχει καταφέρει να έχει μια λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ατέλειες.

Ξεκινά την ημέρα της πηγαίνοντας τα παιδιά της στο σχολείο, οπότε συνήθως ξυπνάει νωρίς, στις 6:00 π.μ.. Έπειτα επιστρέφει στο σπίτι και κάνει τη καθιερωμένη γυμναστική της γύρω στις 9:30 με 10:30 π.μ. Προπονείται, όπως αναφέρει, συνήθως κάθε μέρα, ή 4 ημέρες την εβδομάδα, μερικές φορές πέντε, ανάλογα με το πρόγραμμα που έχει.

Αυτό που μας εντυπωσίασε διαβάζοντάς το είναι ότι σταμάτησε να τρώει πρωινό πριν από 20 χρόνια. Δεν πιστεύει ότι το «το καλύτερο γεύμα είναι το πρωινό» και το πρώτο της γεύμα είναι το μεσημέρι
γύρω στις 2:00 μ.μ. κάθε μέρα.

Όσον αφορά τα αρώματα, όπως εξομολογήθηκε στα παιδιά της δεν αρέσουν και έτσι δεν τα προτιμά.

«Μαμά, αυτό μυρίζει απαίσια. Δεν μας αρέσει να μυρίζεις έτσι. Δεν μυρίζεις σαν μαμά», αυτά τα σχόλια είναι αρκετά για να την πείσουν να μην έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε κάποιο άρωμα.

Ποιο είναι όμως το skincare routine της Berry;

«Η βραδινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μου αποτελείται από καθαρισμό, ενυδάτωση, τη χρήση διαφορετικών ορών, οξέων και μάσκες. Δοκιμάζω και καταλαβαίνω τι λειτουργεί. Έχω παρατηρήσει ότι το δέρμα μου αλλάζει και έτσι δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα και ανακαλύπτω τι πραγματικά λειτουργεί και τι όχι. Ήταν μια πραγματικά ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική διαδικασία».

Στην παρακάτω gallery θα βρείτε ορισμένα από τα beauty products που δεν αλλάζει:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.