ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

LABBOK Micellar Water: Έχουμε συναρπαστικά νέα!


JTeam

27 Μαρτίου 2023

LABBOK Micellar Water: Έχουμε συναρπαστικά νέα!
Tα καλά νέα για εμάς είναι το νέο Micellar Water της LABBOK με πρεβιοτικά! Ένα micellar water πολύ διαφορετικό από όσα έχετε χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα!

Επιτέλους ήρθε αυτό το νέο Micellar Water που τόσο περιμέναμε… και εμείς το δοκιμάσαμε! Πριν όμως σας πούμε τις εντυπώσεις μας, ας πούμε λίγα λόγια για το ίδιο το προϊόν. Σχεδιάστηκε για τον σύγχρονο άνθρωπο που έχει ελάχιστο χρόνο για τη καθημερινή του περιποίηση αλλά αναζητά τον τέλειο καθαρισμό της επιδερμίδας του, γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!

Είναι ένα μικκυλιακό νερό πιστό στην φιλοσοφία της LABBOK και εμπλουτισμένο με πρεβιοτικά και ανθόνερα όπως το ροδόνερο, το νέρολι, το χαμομήλι, την αλόη και το αγγούρι. Όλα τα συστατικά της LABBOK είναι πιστοποιημένα βιολογικά, vegan και cruelty free. Τα μικκύλια είναι μόρια και λειτουργούν σαν μαγνήτες που εγκλωβίζουν στο εσωτερικό τους το σμήγμα, το μακιγιάζ και τους ρύπους.

Τι είναι τα Πρεβιοτικά και το Μικροβίωμα;
Το μικροβίωμα είναι το σύνολο των ‘’φιλικών’’ και ‘’λιγότερο φιλικών’’ βακτηρίων που υπάρχουν στο δέρμα. Όταν τα κακά βακτήρια λόγω της κακής διατροφής, της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της λανθασμένης χρήσης προϊόντων περιποίησης, τότε το δέρμα χάνει την ισορροπία του και εμφανίζει ακμή, ερυθρότητα και κνησμό. Έτσι η ενίσχυση, με πρεβιοτικά, των καλών βακτηρίων αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα για να βρει το δέρμα μας την υγεία του και πάλι. Tο νέο micellar water LABBOK έχει υψηλή περιεκτικότητα σε καθαρά πρεβιοτικά που ισορροπούν το μικροβίωμα, ‘’θρέφουν΄΄ τα καλά βακτήρια και αντιμετωπίζουν τις φλεγμονές, την ερυθρότητα και χαρίζουν υγεία στο δέρμα.

Jenny.Gr

Τι προσφέρει το νέο micellar water LABBOK;
1. Αφαιρεί γρήγορα και εύκολα τους ρύπους και το μακιγιάζ σε πρόσωπο και μάτια χωρίς τη παραμικρή προσπάθεια.
2. Ενυδατώνει την επιδερμίδα χάρη στα αγγούρι, το χαμομήλι και η αλόη που περιέχει
3. Καθαρίζει χωρίς αλκοόλ (!) και ισορροπεί και τα πιο ευαίσθητα δέρματα, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους ακόμα και για λιπαρά και ακνεϊκά δέρματα και δέρματα με ροδόχρου ακμή, καθώς δεν έχει έλαια (oil- free).

Εμείς το δοκιμάσαμε, και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό, όπως άλλωστε αναμέναμε από την αγαπημένη μας εταιρεία LABBOK με τα πιο εντυπωσιακά organic, vegan και cruelty free καλλυντικά! Αφαιρεί αμέσως το μακιγιάζ και καθαρίζει το δέρμα. Δεν αφυδατώνει την επιδερμίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα μάτια χωρίς να προκαλεί τσούξιμο. Μετά τη χρήση το δέρμα μας παρέμεινε καθαρό, απαλό και λαμπερό. Ήταν με σιγουριά, η χαρούμενη κίνηση της ημέρας μας!

Είσαι και εσύ λάτρης των πρεβιοτικών;
Αν ναι, τότε συνδύασε το νέο micellar water LABBOK με τα δύο υπέροχα mist, το Energy Βooster με ανανά και γκρέιπφρουτ και το Age Defence Mist LABBOK με σκόνη σταφυλιού και gingko biloba με αντιγηραντικές ιδιότητες. Και τα δύο είναι πολύ πλούσια σε πρεβιοτικά που τονώνουν την επιδερμίδα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!

Jenny.Gr

Εάν πάλι, ακούς πρώτη φορά τη λέξη πρεβιοτικά, η LABBOK σου προσφέρει αυτή τη μοναδική εμπειρία. Είμαστε σίγουροι για τη πρόταση μας, δοκίμασε και θα γίνει η νέα ρουτίνα περιποίησής σου. Θα δεις το δέρμα σου με φυσικό τρόπο να αναδομείται!

Bρείτε τη LABBOK εδώ: www.labbok.gr
Βρείτε το Micellar Water εδώ: Micellar water
Βρείτε τα Μist εδώ: Energy Booster & Age Defence

Ακολουθείστε τη LABBOK στα Social
Facebook
Instagram
Tik tok

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.