ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Elgydium Antiplaque: To καθημερινό μυστικό για να αναδείξεις κάθε χρώμα κραγιόν


Ελένη Τσούτση

19 Ιουνίου 2023

Elgydium Antiplaque: To καθημερινό μυστικό για να αναδείξεις κάθε χρώμα κραγιόν
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη
Aν η ομορφιά είναι δύναμη, τότε το χαμόγελο είναι το όπλο της

Το λαμπερό χαμόγελο μπορεί να χαρίσει φως και φρεσκάδα στο πρόσωπό σου. Αν υπάρχει ένα διαχρονικό μυστικό ομορφιάς που θα παραμείνει αναλλοίωτο μέσα στα χρόνια είναι τα λευκά και καθαρά δόντια. Ας το παραδεχτούμε, η λεύκανση των δοντιών δεν είναι πάντα μια διαθέσιμη επιλογή και εκείνες τις στιγμές που έχεις ανάγκη για ένα πιο λαμπερό χαμόγελο, οφείλεις να βρεις μια διαφορετική διέξοδο που δεν είναι άλλη από την κατάλληλη οδοντόκρεμα. Άλλωστε, οι καθημερινές συνήθειες, η διατροφή, το κάπνισμα ακόμα και η ηλικία είναι παράγοντες που επηρεάζουν τη λευκότητα των δοντιών σου.

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Εμείς λοιπόν σου έχουμε την ιδανική οδοντόκρεμα, την Elgydium Antiplaque, η οποία εκτός από ότι θα σου χαρίσει λευκά δόντια, θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τα ούλα σου υγιή για μεγάλο χρονικό διάστημα καταπολεμώντας την οδοντική πλάκα, μέρα με τη μέρα. Με τα δύο εξυγιαντικά δραστικά συστατικά της, γνωστά για την αποτελεσματικότητά τους στη στοματική υγιεινή, τη χλωρεξιδίνη και το χλωριούχο κετυλοπυριδίνιο, η Elgydium Antiplaque είναι η καλύτερη πρόταση για το καθημερινό σου βούρτσισμα.

Jenny.Gr

Όταν έχεις ένα υπέροχο χαμόγελο μη ξεχνάς ότι σου ταιριάζουν όλες οι αποχρώσεις κραγιόν. Οι κανόνες των makeup artists σπάνε και φυσικά μπορείς να φορέσεις εκείνο το κόκκινο κραγιόν που τόσο καιρό δίσταζες!

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Προσωπικά, λατρεύω να τονίζω τα χείλη μου και κάθε μέρα να φοράω και ένα διαφορετικό κραγιόν ανάλογα με τη διάθεσή μου. Το κόκκινο κραγιόν μου χαρίζει πάντα αυτοπεποίθηση, το nude είναι τέλειο για τις μέρες που θέλω ένα πιο φυσικό μακιγιάζ, ενώ το ροζ αναδεικνύει την πιο girly πλευρά μου!

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Φυσικά, σε κάθε μου επιλογή σύμμαχός μου είναι η Elgydium Antiplaque!

Οι μάρκες ELGYDIUM & Eludril καλύπτουν όλες τις ανάγκες όλων των ηλικιών: από την πρόληψη μέχρι τη θεραπεία, από τα πρώτα δόντια του μωρού έως την απώλεια του πρώτου νεογιλού δοντιού, από τα σιδεράκια των εφήβων έως τα ευαίσθητα ούλα των εγκύων, από την επιθυμία για ένα όλο και πιο λευκό και λαμπερό χαμόγελο έως την απλή καθημερινή υγιεινή.

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι οι μάρκες ELGYDIUM & Eludril συστήνονται από οδοντιάτρους καθώς περιλαμβάνουν προϊόντα με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, τα οποία γίνονται αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ζωής.

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Το χαμόγελο είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία και είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις πια πολύ καλά. Με ένα αληθινό και όμορφο χαμόγελο μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά και να γοητεύσεις τους γύρω σου. Τι πρέπει να κάνεις για να το διατηρείς πάντα καθαρό; Να περιποιείσαι σωστά τα δόντια σου, χωρίς να τα επιβαρύνεις και να εντάξεις στην ρουτίνα σου την Elgydium Antiplaque. Εμείς μόλις σου αποκαλύψαμε το μυστικό μας και εσύ μένει μόνο να μας χαμογελάσεις!

Jenny.Gr
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.