ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Αλλάζουν τα πάντα -Έτσι θα ομορφύνει ο κόσμος


22 Ιουνίου 2023

Αλλάζουν τα πάντα -Έτσι θα ομορφύνει ο κόσμος
Σε μια πολύ σημαντική, στρατηγική κίνηση, προχωράει η DUST+CREAM καθώς εντός του Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία του πρώτου καταστήματος της μάρκας σε εμπορικό κέντρο της LAMDA DEVELOPMENT (Golden Hall, The Mall Athens) και πιο συγκεκριμένα στο εξαιρετικά επιτυχημένο MEDITERRANEAN COSMOS της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Πυλαίας

Το νέο DUST+CREAM στο MEDITERANNEAN COSMOS, το 85ο κατάστημα της αλυσίδας σε Ελλάδα και Κύπρο, έρχεται ως επιστέγασμα της διαρκώς ανοδικής πορείας και ανάπτυξης της μάρκας, αλλά πολύ περισσότερο, έρχεται ως απάντηση στη διαχρονική επιθυμία του καταναλωτικού κοινού και επισκεπτών του δημοφιλέστατου εμπορικού κέντρου της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Στo πλαίσιo της στρατηγικής της εταιρείας και εφαρμόζοντας ένα ανανεωμένο, σύγχρονο concept καταστήματος, το νέο DUST+CREAM του MEDITERRANEAN COSMOS, σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις πλέον ενημερωμένες και customer oriented τάσεις του retail design. Στόχος, να απολαμβάνει το καταναλωτικό κοινό μια αληθινά ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία. Υψηλή τεχνολογία, ανανεωμένο SKINCARE CONCEPT Area καινοτόμες εφαρμογές, όπως το Personalized Perfume Selection Application και το On-Line Virtual Mirror, πρακτικότητα, και εντυπωσιακό design, συνθέτουν ένα αδιαμφησβήτητα ξεχωριστό αγοραστικό περιβάλλον που θέτει νέα δεδομένα στον κλάδο.

Η DUST+CREAM, εδρεύουσα στη Θεσσαλονίκη, είναι σήμερα η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας, με σαφή προσανατολισμό στην προφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

#dustandcream #beautyismyplayground

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS