ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Τα καινοτόμα ιατρικά καλλυντικά που μάχονται τη γήρανση και τα έχουμε λατρέψει


Άρτεμις Καράγιαννη

5 Ιουλίου 2023

Τα καινοτόμα ιατρικά καλλυντικά που μάχονται τη γήρανση και τα έχουμε λατρέψει
Τα σημάδια του χρόνου αποκτούν πλέον έναν ισχυρό αντίπαλο και εμείς είμαστε ευγνώμονες που τον έχουμε ανακαλύψει

Οι έρευνες στο κομμάτι της αντιγήρανσης είναι πλέον τόσες πολλές και τόσο καινοτόμες που τα αποτελέσματά της μπορούν να φτάσουν στο ράφι του μπάνιου μας. Μέσα από τη σύνθεση μιας κρέμας, τη φόρμουλα ενός serum και τον συνδυασμό συστατικών σε ένα βαζάκι καλλυντικού, αγγίζουμε και εμείς την επιστήμη καθημερινά, ευχαριστώντας την για τα υπέροχα αποτελέσματα που φέρνει στην επιδερμίδα μας. Κάτι τέτοιο έχει συμβεί και με την Oscience, τη μάρκα καλλυντικών που έχει έρθει στη ζωή μας για να προσφέρει ό,τι καλύτερο και καινοτόμο στον στόχο μας για ένα νεανικό δέρμα για περισσότερα χρόνια.

Jenny.Gr


Oscience σημαίνει έρευνα και καινοτομία

Πρώτα από όλα, ας δούμε όλη την ιστορία πίσω από τα αγαπημένα μας προϊόντα. Η μάρκα δημιουργήθηκε μετά από μια σημαντική επιστημονική ανακάλυψη που προέκυψε έπειτα από 7 χρόνια συνεχόμενων ερευνών και που έχει γίνει σημείο αναφοράς στον τομέα της κοσμετολογίας όσον αφορά στη διατήρηση και στην επιδιόρθωση των ιστών του σώματος. Αυτή η ανακάλυψη αποτελεί και το μόνο εργαλείο που είναι ικανό να βελτιστοποιήσει τη διατήρηση και την επιδιόρθωση των ιστών του κερατοειδούς χιτώνα του ματιού που προορίζονται να μεταμοσχευθούν και χάρη σε αυτή ο αριθμός των κερατοειδών που διατηρούνται για μεταμόσχευση έχει αυξηθεί από 18% σε 75%. Η μοναδική επανορθωτική ικανότητα αυτής της επιστημονικής καινοτομίας σηματοδότησε μια άνευ προηγουμένου ιατρική ανακάλυψη για τους χειρουργούς και μέσα από αυτή γεννήθηκε ένα εξίσου καινοτόμο δερμοκαλλυντικό δραστικό συστατικό μας, το μοριακό σύμπλεγμα CXOS που αποτελεί και την καρδιά της μάρκας Oscience. Μια καρδιά που χτυπάει με άξονα την επιστήμη και μοναδικό στόχο να κάνει κάθε μια από εμάς να απολαμβάνει τα οφέλη της στο δέρμα μας άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια.

Jenny.Gr

Μοριακό σύμπλεγμα CXOS™, ένα δώρο για την επιδερμίδα

Οι επιστήμονες είχαν στα χέρια τους κάτι μοναδικό: μια ανακάλυψη που είναι ικανή να διεγείρει την κυτταρική αναδόμηση και να αναδημιουργήσει ένα μικρο-περιβάλλον ευνοϊκό για τη διακυτταρική επικοινωνία. Η διατήρηση, η ρύθμιση των ανταλλαγών και η αναδόμηση για την αντιστάθμιση της κυτταρικής απώλειας αποτελεί τη βάση για την υγεία και την ομαλή λειτουργία των κυττάρων και άρα για τη νεανική όψη της επιδερμίδας. Με βάση την αρχή της ωσμωτικότητας, το σύμπλεγμα CXOS™ είναι ικανό να σταθεροποιεί το μικροπεριβάλλον των κυττάρων και να βοηθάει το δέρμα να παραμένει νεανικό χάρη στο γεγονός ότι τα κύτταρα παραμένουν γεμάτα νερό και παράγουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη δραστηριότητά τους και τη διατήρηση της δομής τους. Μάλιστα, όσο αυτό το μικροπεριβάλλον των κυττάρων διαταράσσεται με την πάροδο των χρόνων, τόσο προκαλείται μείωση του υδάτινου δυναμικού τους, τα κύτταρα «ατροφούν» και δεν μπορούν πλέον να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Εκεί έρχεται το μοναδικό αυτό σύμπλοκο να αποκαταστήσει την ισορροπία και τη φυσική δραστηριότητα των κυττάρων και να αποκαταστήσουν τη διακυτταρική επικοινωνία. Με αυτόν τον τρόπο, τα θεμέλια του δέρματος παραμένουν σε πλήρη και ομαλή λειτουργία με αποτέλεσμα η εικόνα του να διατηρείται φρέσκια, σφριγηλή, υγιής και γεμάτη ζωντάνια.

Jenny.Gr



Μια σπουδαία αντιγηραντική σειρά

Η ιατρική έρευνα και η καινοτομία πίσω από το μοριακό σύμπλοκο CXOS™ εισβάλλει στις συσκευασίες της αντιγηραντικής σειράς της Oscience για να μας χαρίζει καθημερινά ένα πιο νεανικό δέρμα. Η ρουτίνα περιποίησης ξεκινάει με τον ορό εξομάλυνσης του δέρματος υψηλής συγκέντρωσης CXOS™ που στοχεύει στην αιτία της δημιουργίας των ρυτίδων και αποτελεί μια ισχυρή επανορθωτική αντιγηραντική θεραπεία. Διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων και την μεταξύ τους επικοινωνία, δημιουργώντας ένα δέρμα πιο λείο και απαλό. Συνεχίζουμε με την αντιγηραντική κρέμα CXOS™ που προστατεύει από εξωτερικές επιθέσεις και επανορθώνει το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας, ενώ διορθώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Φυσικά δεν ξεχνάμε την περιοχή των ματιών με τη θεραπεία CXOS™ 2-in-1 που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ολόκληρη την περιοφθαλμική περιοχή, στοχεύει στην αντιμετώπιση της αιτίας των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών του ποδιού της χήνας, στα σημάδια κόπωσης και βελτιώνει την πυκνότητα των βλεφαρίδων και των φρυδιών. Με τρία προϊόντα έχουμε μια σπουδαία αντιγηραντική δύναμη στα χέρια μας και μια σειρά που κάθε γυναίκα θέλει να έχει στο Boudoir της. Με καθημερινή εφαρμογή ερχόμαστε πιο κοντά σε ένα δέρμα όμορφο, υγιές και νεανικό με τη βοήθεια της ιατρική επιστήμης και τη φροντίδα της υψηλής κοσμετολογίας.

Γιατί την έχουμε λατρέψει
Αρχικά για όλα τα παραπάνω. Για την καινοτομία, την επιστημονική σφραγίδα, την ασφάλεια, τα αποτελέσματα. Η πρώτη δοκιμή με τα προϊόντα της μάρκας μας ενθουσίασε και γι’ αυτό γρήγορα την εισάγαμε στην ρουτίνα περιποίησής μας. Μέρα με τη μέρα η επιδερμίδα μας αποκτάει πιο λεία υφή, οι λεπτές γραμμές απαλύνονται, η υφή του δέρματός μας βελτιώνεται και η συνολική εικόνα του προσώπου μας γίνεται πιο ξεκούραστη και φανερά πιο νεανική. Κάθε εφαρμογή προϊόντος, πέρα από μια δόση νεότητας για την επιδερμίδα μας, αποτελεί μια απολαυστική εμπειρία, καθώς η υφή και η άνεση που προσφέρει κάθε προϊόν καθιστά κάθε επαφή με τις συνθέσεις της Oscience μια μοναδική ιεροτελεστία ομορφιάς. Αν αναζητάτε και εσείς μια καθημερινή φροντίδα με ορατά αποτελέσματα και υπέροχη εμπειρία εφαρμογής, τότε μόλις ανακαλύψατε κάτι που αξίζει την προσοχή σας. Σας προσκαλούμε να την εμπιστευθείτε!

Ακολουθήστε την Oscience:

Facebook: Oscience Greece

Instagram:@oscience_greece

YouTube: @OscienceGreece

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.