ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

MediFoot: Το προϊόν που φροντίζει τα άκρα με τον πιο φυσικό τρόπο


21 Ιουλίου 2023

MediFoot: Το προϊόν που φροντίζει τα άκρα με τον πιο φυσικό τρόπο
Στοχεύοντας στην ανακούφιση των ανθρώπων που ταλαιπωρούνται από προβλήματα των άκρων, η MediFoot Cosmetics προχώρησε στην παραγωγή του καινοτόμου αυτού προϊόντος

Η Nail Protection Lotion, δημιουργεί ένα μη φιλικό περιβάλλον και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη και εξέλιξη των παθογόνων μυκητών, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα ανάμεσα στα δάχτυλα και βοηθά στην άμεση αποκατάσταση των νυχιών.

Η 100% φυτική σύνθεσή της και η απουσία συντηρητικών, χρωμάτων και αρωμάτων, εξασφαλίζει τη δυνατότητα χρήσης της από ανθρώπους όλων των ηλικιών. Ενδείκνυται μάλιστα για όσους έχουν έντονη σωματική δραστηριότητα (πχ αθλητές). Τέλος είναι ένα προϊόν εύκολο στη χρήση καθώς απαιτείται μόνο μια σταγόνα ανά ημέρα σε κάθε νύχι, ενώ στεγνώνει άμεσα.

Οδηγίες χρήσης: Καθημερινά 1 σταγόνα στην κορυφή του κάθε νυχιού, συνοδεύεται με απλή επάληψη στις μεσοδακτύλιες πτυχές.

Η MediFoot Cosmetics ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 2021, με έδρα την Αθήνα και συνιστά μία εκ των πρώτων startups στην Ελλάδα στην παρασκευή εξειδικευμένων προϊόντων στον τομέα της ποδολογίας.

Έχοντας στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της την καινοτομία και την εξέλιξη στον κλάδο που δραστηριοποιείται, εφαρμόζει επί σειρά ετών σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης δύσκολων περιστατικών καθημερινά και συμβάλλει ουσιαστικά στην αποκατάσταση φυσικών ή επίκτητων δυσμορφιών.

H MediFoot Cosmetics ΑΕΒΕ αποτελεί την εξέλιξη του ποδολογικού κέντρου MediFoot που υφίσταται από το 2008 με έδρα τη Ρόδο. Η ιδέα της MediFoot γεννήθηκε από την κα Άννα Παγκά, μία από τις πρώτες ποδολόγους στην Ελλάδα (μέλος της Ομοσπονδίας Γάλλων Ποδολόγων και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδολόγων) θέλοντας να βοηθήσει ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο που έπασχε από διαβήτη.

Η εταιρεία ένωσε τα αδέρφια Άννα και Δημήτρη Παγκά σε αυτή τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών τους, όχι μόνο στην εξειδικευμένη περιποίηση των άκρων αλλά και στη δημιουργία νέων προϊόντων που χαρίζουν επιπρόσθετη αξία στον όρο «φροντίδα».

Στοχεύοντας στην ανακούφιση των ανθρώπων που ταλαιπωρούνται από προβλήματα των άκρων, η Άννα Παγκά, δημιούργησε το ελληνικό καινοτόμο προϊόν Nail Protection Lotion με αποκλειστική χρήση φυτικών βαμμάτων, χωρίς προσθήκη συντηρητικών, χρωμάτων και αρωμάτων. Μια πρωτοποριακή ανακάλυψη στο χώρο της ποδολογίας!

Ποδολογικά κέντρα
• Κεντρικό: Καψάλη 3,
Αθήνα, 106 74
Τηλ.: 210 7212370
Κιν.: 694 5673515
• Συνεργάτες: Π. Μελά 11,
Ρόδος, 851 33
Τηλ.: 22410 29650

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.