ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Hautes Grecians: Mod’s Hair, Σταύρος Λιάρος & Pro Artists X Ένωση Ελλήνων Σχεδιαστών Μόδας


JTeam

5 Αυγούστου 2023

Hautes Grecians: Mod’s Hair, Σταύρος Λιάρος & Pro Artists X Ένωση Ελλήνων Σχεδιαστών Μόδας
Εντυπωσιακά hair looks που κατέπληξαν το κοινό.

Το πέμπτο Hautes Grecians ολοκληρώθηκε και μας άφησε εικόνες υψηλής μόδας και αισθητικής. Από την υψηλής σημασίας τοποθεσία του, μιας και η Ελευσίνα είναι η φετινή πολιτιστική πρωτεύουσα, μέχρι όλους τους σημαντικούς σχεδιαστές, οι δημιουργίες των οποίων “περπάτησαν” στην πασαρέλα, ήταν όλα τόσο όμορφα που δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε τι μας επιφυλάσσει η επόμενη χρονιά.

Φυσικά, η L’Oréal Professionnel ήταν και φέτος εκεί με τους κορυφαίους hair experts της που ανέδειξαν με τα χτενίσματα και τα hairstyles τους τους Έλληνες σχεδιαστές.

Jenny.Gr

Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη

Η Ένωση Ελλήνων Σχεδιαστών Μόδας εντυπωσίασε στο catwalk. Angelos Bratis, Yiorgos Eleftheriades, Maison Faliakos, Chara Lebessi, Liana Camba, Parthenis, Kathy Heyndels, Dimitris Dassios, Dimitris Petrou, Ioanna Kourbela, Konstantinos Tsigaros, Sotiris Georgiou, Makis Tselios, Denise Eleftheriou και Vassilis Emmanuel Zoulias παρουσίασαν τις μοναδικές δημιουργίες τους στο κοινό, το οποίο καταχειροκρότησε αυτήν τη συνάντηση μόδας με τέχνη.

Jenny.Gr

Η ομάδα των κομμωτών Μod's Ηair επιμελήθηκε το hair styling στα catwalks των σχεδιαστών Οrsalia Parthenis, Vasilis Zoulias, Makis Tselios, Maison Faliakos, Dimitris Dassios, Chara Lempesi και Yorgos Eleftheriadis, παραδίδοντας πληθώρα χτενισμάτων, όπως φυσικό σπάσιμο, half updo, texturized wet looks και χαμηλούς κότσους. Τα natural looks με υφή και κίνηση είχαν την τιμητική τους.

Jenny.Gr

Ο Σταύρος Λιάρος και οι Pro Artists δημιούργησαν looks 6 Ελλήνων σχεδιαστών, εκμεταλλευόμενοι τα φυσικά χαρακτηριστικά των μαλλιών και δίνοντας διαφορετικές υφές. Μαλλιά με κίνηση, ελεύθερα, σε κότσους ή πίσω από τα αυτιά ολοκλήρωσαν με «καθαρότητα» κάθε look.

Jenny.Gr

Δείτε όλα όσα συνέβησαν backstage από τις ομάδες των Mod’s Hair και Σταύρος Λιάρος & Pro Artists:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.