ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

New season hair goals: Αναζωογόνησε τα μαλλιά σου μετά το καλοκαίρι


Άρτεμις Καράγιαννη

8 Σεπτεμβρίου 2023

New season hair goals: Αναζωογόνησε τα μαλλιά σου μετά το καλοκαίρι
Η νέα σεζόν θα μας βρει με τα πιο όμορφα, ανανεωμένα μαλλιά που είχαμε ποτέ.

Λατρεύουμε τα μαλλιά μας όταν βγαίνουμε από τη θάλασσα. Έχουν τη δροσιά του νερού, τα ξανοίγματα του ήλιου και τον ανάλαφρο κυματισμό του θαλασσινού αλατιού. Όσο όμορφη και αν μοιάζει αυτή η εικόνα όταν βρισκόμαστε δίπλα στο κύμα, τόσο δυσάρεστη μπορεί να γίνει όταν επιστρέφουμε στην πόλη και πρέπει να αντιμετωπίσουμε την τριχόπτωση, την ξηρότητα, τη φθορά και την ταλαιπωρία που άφησαν πίσω οι καλοκαιρινές μας εξορμήσεις. Για να μπορέσουμε, λοιπόν, να δώσουμε στα μαλλιά μας την ανάσα υγείας και ομορφιάς που χρειάζονται για να ξεκινήσουν όπως πρέπει τη νέα σεζόν, είναι απαραίτητο να ακολουθήσουμε κάποια βήματα φροντίδας και να θέσουμε κάποιους όμορφους στόχους.

Hair goal #1: Επίσκεψη στο κομμωτήριο
Όλα ξεκινούν από την επαγγελματική φροντίδα. Είναι σημαντικό να πατήσουμε restart στο haircare μας αρχίζοντας από την ανανέωση των μαλλιών μας σε όλα τα επίπεδα. Η βαφή ή οι ανταύγειες θα αναζωογονήσουν το χρώμα και θα κάνουν αμέσως level up όλη μας την εικόνα, ενώ το κούρεμα που θα απομακρύνει τις φθαρμένες άκρες θα φέρει αέρα ανανέωσης. Για τις πιο τολμηρές μια αλλαγή στο χρώμα ή στο κούρεμα και γιατί όχι και στα δύο, θα κάνει το look μας να μοιάζει διαφορετικό, θα τονώσει την ψυχολογία μας και θα δώσει νέο ενδιαφέρον στη σεζόν που έρχεται. Όλα αυτά, πάντα με την συμβολή του επαγγελματία που εμπιστευόμαστε και ξέρουμε ότι στα χέρια του τα μαλλιά μας θα λάβουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Hair goal #2: Φροντίδα και στο σπίτι

Jenny.Gr

Υπέροχη η επίσκεψη στο κομμωτήριο, αλλά σημασία έχει και το τι κάνουμε εμείς κάθε μέρα όταν επιστρέφουμε στο σπίτι μας. Η καθημερινή φροντίδα των μαλλιών μας είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση της υγείας της τρίχας μας και ειδικά αυτή την εποχή πρέπει να προσαρμοστεί στα μέτρα των αυξημένων αναγκών της. Η τριχόπτωση και η φθορά έχουν κάνει δυναμικά την εμφάνισή τους και εμείς πρέπει να δράσουμε εξοπλίζοντας το μπάνιο μας με τα κατάλληλα προϊόντα. Η σειρά Ενίσχυσης και κατά της Τριχόπτωσης με Κινίνη και Βιολογικό Εντελβάις της Klorane είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να αποκτήσουμε ξανά δυνατά μαλλιά. Το σαμπουάν και η μαλακτική κρέμα της σειράς αποτελούν τη βάση ενός τελετουργικού περιποίησης με 98% φυσική σύνθεση και άριστη αποτελεσματικότητα. Το σαμπουάν από τη μία προσφέρει απαλό καθαρισμό, τόνωση της ανάπτυξης της τρίχας και περιορισμό του σπασίματος χωρίς θειικά άλατα και με τη βοήθεια ενός συμπλέγματος βιταμινών και καφεϊνης. Από την άλλη, η μαλακτική κρέμα ξεμπλέκει τα μαλλιά, δυναμώνει την τρίχα και προετοιμάζει τα μαλλιά για ένα βούρτσισμα χωρίς σπασίματα. Ο συνδυασμός τους και η συχνή τους χρήση χαρίζει φυσική ενδυνάμωση στα μαλλιά μας και τα κάνει να μοιάζουν πιο όμορφα και δυνατά από ποτέ.

Jenny.Gr


Hair goal #3: Ακόμη περισσότερη φροντίδα!
Έχοντας εμπιστευτεί τη σειρά Ενίσχυσης και κατά της Τριχόπτωσης με Κινίνη και Βιολογικό Εντελβάις της Klorane, είναι αδύνατον να αφήσουμε απ΄ έξω και τα υπόλοιπα προϊόντα της, για ακόμη περισσότερη περιποίηση και πιο θεαματικά αποτελέσματα. Άλλωστε για να επιτύχουμε την εικόνα των λαμπερών μαλλιών που τόσο επιθυμούμε, πρέπει να αφεθούμε στην φροντίδα των καλύτερων και πιο εξειδικευμένων λύσεων. Αυτή τη σεζόν το μυστικό της έξτρα φροντίδας κρύβεται στον ορό κατά της Τριχόπτωσης με Κινίνη και Βιολογικό Εντελβάις που αποτελεί μια θεραπεία ομορφιάς για τα μαλλιά μας. Με 10 ψεκασμούς σε στεγνό ή νωπό τριχωτό και με απαλό μασάζ 3 φορές την εβδομάδα ενισχύουμε τη διείσδυση των συστατικών. Με χρήση για 3 μήνες, θα φτάσουμε στις διακοπές των Χριστουγέννων με τα πιο όμορφα μαλλιά που είχαμε ποτέ, ενώ το τονωτικό άρωμα δάσους θα κάνει κάθε εφαρμογή του μια ιεροτελεστία ομορφιάς που θα μας κάνει να νιώθουμε υπέροχα.

Για να απολαύσουμε αυτήν την extra φροντίδα πιο εύκολα από ποτέ, η KLORANE μάς προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι 5 ευρώ για αγορά προϊόντων KLORANE άνω των 25 ευρώ. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σκανάρουμε το QR code που βρίσκουμε στο σημείο πώλησης ή να μπούμε ηλεκτρονικά στην αντίστοιχη πλατφόρμα στο www.klorane.gr. Εκεί καταχωρούμε τα στοιχεία μας, λαμβάνουμε αμέσως τον κωδικό και πηγαίνουμε στα πλησιέστερα φαρμακεία να τον εξαργυρώσουμε για να αποκτήσουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα. Βιαστείτε, όμως, γιατί η ενέργεια είναι μόνο για τον Σεπτέμβριο!

Jenny.Gr


Hair goal #4: Καλές συνήθειες
Όπως με τα περισσότερα, έτσι και στο κομμάτι των μαλλιών μας οι καλές συνήθειες έχουν μεγάλη αξία. Σε ό,τι αφορά τα μαλλιά μας ξέρουμε καλά πια τι είναι καλό και τι όχι, οπότε με πλήρη ευθύνη και γνώση μπορούμε να επιλέξουμε πώς θα χειριστούμε την περιποίηση, το styling και την καθημερινότητά μας γενικότερα. Γι’ αυτό, με στόχο να απολαύσουμε μαλλιά γεμάτα υγεία και λάμψη είναι σημαντικό να αφήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην άκρη τα θερμικά εργαλεία όπως σίδερα ή ψαλίδια και να περιορίσουμε τη χρήση τους. Αν λόγω δουλειάς ή προσωπικής επιλογής αυτό είναι δύσκολο, τότε πρέπει οπωσδήποτε να προστατέψουμε κάθε θερμική εργασία με τα κατάλληλα προϊόντα για να θωρακίσουμε την τρίχα μας από την φθορά και τις υψηλές θερμοκρασίες. Παράλληλα, είναι σημαντικό να προσέξουμε πως τα πιάνουμε μέσα στην ημέρα ή ακόμα και την ώρα που κοιμόμαστε, καθώς συχνά ένα άχαρο, γρήγορο πιάσιμο με «κακό» λαστιχάκι για να κάνουμε γρήγορα μια δουλειά ή για να κοιμηθούμε επειδή ζεσταινόμαστε μπορεί να κόψει τις άκρες ή να φθείρει την τρίχα. Προτιμάμε απαλά scrunchies ή καλής ποιότητας κλάμερ, που έτσι και αλλιώς είναι πολύ must τις τελευταίες σεζόν!

Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.