ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το δέρμα κατά τη διάρκεια της ογκολογικής θεραπείας


JTeam

18 Οκτωβρίου 2023

Το δέρμα κατά τη διάρκεια της ογκολογικής θεραπείας
Σου παρουσιάζουμε τα πρωτόκολλα δερματικής φροντίδας που μπορείς να ακολουθήσεις για τα δερματικά προβλήματα λόγω της ογκολογικής θεραπείας.

Ήξερες ότι το 95% των ασθενών με καρκίνο αντιμετωπίζουν σοβαρά δερματικά προβλήματα ως άμεσο αποτέλεσμα της ογκολογικής θεραπείας; Κάποια από αυτά είναι τόσο έντονα, που μπορούν να οδηγήσουν τους ασθενείς να επιβραδύνουν ή ακόμη και να διακόψουν εντελώς τη θεραπεία τους. Ωστόσο, αυτές οι επιπτώσεις μπορούν να προληφθούν και να αντιμετωπιστούν με απλά πρωτόκολλα δερματικής φροντίδας, όπως ο καθαρισμός, η ενυδάτωση και η προστασία.

Πάμε να δούμε μαζί στη συνέχεια τι σημαίνει αυτό.

Και αν ένα άγγιγμα μπορεί να κάνει τη διαφορά;

Ένα άγγιγμα έχει τη δύναμη να καταφέρει τόσα πολλά. Ηρεμεί. Παρηγορεί. Λέει όλα όσα θέλουμε να πούμε αλλά συχνά δεν μπορούμε. Τα άτομα που βρίσκονται δίπλα στους ασθενείς έχουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο, αφού μια τους υποστηρικτική αγκαλιά μπορεί όχι μόνο να ανακουφίσει, αλλά και να κάνει τη διαφορά.

Οι κλινικά αποδεδειγμένες δερματολογικές λύσεις που εντοπίσαμε στην La Roche-Posay

Jenny.Gr

CICAPLAST BAUME B5+

Κατάλληλο για πολύ ξηρές, ερεθισμένες περιοχές και ευαίσθητο δέρμα. Βοηθά στην επούλωση των ουλών μετά από χειρουργικές επεμβάσεις και ακτινοθεραπείες.

LIPIKAR BAUME AP+M

Ιδανικό για πολύ ξηρό δέρμα. Αποκαθιστά τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού, μετά από τις ογκολογικές θεραπείες.

ANTHELIOS 100KA+MED

Πολύ ευρύ φάσμα ηλιοπροστασίας για την πρόληψη της κυτταρικής βλάβης και της φωτοευαισθητοποίησης από την ογκολογική θεραπεία.

Η βοήθειά σου είναι σημαντική. Μάθε πώς...

Η La Roche-Posay, εκτός από τα παραπάνω προϊόντα, δημιούργησε και την νέα ιστοσελίδα cancer-support.com με στόχο την ενημέρωση για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ογκολογικών ασθενών. Αυτή περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα του θέματος:

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ - ΨΥΧΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ - ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΩΣΗ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αγκάλιασε, λοιπόν, κι εσύ τη σημαντική προσπάθεια της La Roche-Posay. Ενημερώσου, γίνε μέρος αυτής & βοήθησε να στηρίξουμε όλοι μαζί έμπρακτα τους oγκολογικούς ασθενείς.

Πώς; Απλά αφιέρωσε λίγα λεπτά στο cancer-support.com και η La Roche-Posay θα προσφέρει 10.000€ στον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ», για την στήριξη άπορων ογκολογικών ασθενών.*

*Η La Roche-Posay θα προσφέρει 1€ για κάθε ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ». Εφόσον ο αρχικός στόχος ξεπεραστεί, τα επιπλέον χρήματα θα δοθούν στην UICC.

Δες όλα τα άρθρα της ενότητας Ζω Με Τον Καρκίνο εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.