ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η DUST+CREAM στηρίζει έμπρακτα το θεσμό του Greece Race for the Cure 2023


25 Σεπτεμβρίου 2023

Η DUST+CREAM στηρίζει έμπρακτα το θεσμό του Greece Race for the Cure 2023
Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η φετινή διοργάνωση του Greece Race for the Cure από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» και η DUST+CREAM με αίσθημα προσφοράς και κοινωνικής ευθύνης, θα βρίσκεται στο πλευρό τόσο των διοργανωτών, όσο και των πολιτών που έχουν αποφασίσει να συμμετάσχουν

Έτσι, την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου, μήνας ο οποίος είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, ο σύλλογος «Άλμα Ζωής» διοργανώνει ξανά το Greece Race for the Cure και τιμά τους συμμετέχοντες που διακρίνονται στον αγώνα δρόμου, τις μεγαλύτερες ομάδες, αλλά και όλες τις γυναίκες που
μάχονται γενναία κατά της ασθένειας με τα προϊόντα της εταιρείας.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στη χώρα. Διοργανώνεται από το 2009 και στόχο έχει να ενημερώσει το κοινό σχετικά με τη μάχη των γυναικών κατά του καρκίνου του μαστού.

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου λοιπόν είναι η ευκαιρία να στηρίξουμε όλοι μαζί με την DUST+CREAM τις γυναίκες που με πείσμα αγωνίζονται ενάντια στον καρκίνο του μαστού, συμμετέχοντας στο Greece Race for the Cure και ενισχύοντας το έργο του οργανισμού «Άλμα Ζωής»!

Από τις πρώτες ημέρες της στο χώρο της ομορφιάς, η DUST+CREAM είχε και εξακολουθεί να έχει έντονη παρουσία σε πρωτοβουλίες με κοινωνικό χαρακτήρα, δίνοντας προτεραιότητα σε δράσεις προσφοράς και στήριξης. Σ’ αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία αναγνωρίζει το έργο του θεσμού και συμμετέχει ενεργά στην προώθησή του μέσα από τη χορηγία των προϊόντων της.

Η DUST+CREAM, αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας μέσω ενός δικτύου 86 καταστημάτων λιανικής σε καίρια σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι άριστα διαμορφωμένοι χώροι των καταστημάτων της και οι πλήρως καταρτισμένοι σύμβουλοι ομορφιάς, αποτελούν εγγύηση για μία απολαυστική εμπειρία αγορών σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον καλλυντικών και προσωπικής περιποίησης.

#dustandcream #beautyismyplayground

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS