ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Resveratrol-Lift: Η No1 φυτική επανάσταση κατά της γήρανσης


JTeam

16 Οκτωβρίου 2023

Resveratrol-Lift: Η No1 φυτική επανάσταση κατά της γήρανσης
Νόμιζες ότι γνώριζες τα πάντα για το κολλαγόνο; Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις και σου εξηγούμε γιατί.

Η φυσική παραγωγή του κολλαγόνου μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, έως και 30%(1) καθώς πλησιάζουμε τα 50, και η αναπόφευκτη απώλεια σφριγηλότητας και ελαστικότητας προκαλεί στην επιδερμίδα αυτή τη φθορά.

Η ανανεωμένη Resveratrol-Lift

Για να «απαντήσει» στο παραπάνω, η Caudalie καινοτομεί και μας ξανασυστήνει την εμβληματική σειρά της, τη No1 σειρά αντιγήρανσης στη Γαλλία(2), με μία νέα γενιά κολλαγόνου. Επειδή η Mathilde Thomas δεν μπορεί να φανταστεί καμιά άλλη αποτελεσματική λύση εκτός από μια φυσική, επέλεξε να προσθέσει ένα κολλαγόνο φυτικής προέλευσης στην αποκλειστική πατέντα Caudalie x Harvard: το Vegan Κολλαγόνο 1(3). Πρόκειται για μία επαναστατική πράσινη τεχνολογία που ανοίγει ένα νέο δρόμο στην αντιγήρανση: αποτελεσματικό, vegan και βιώσιμο.

Jenny.Gr

Στον πυρήνα της καινοτομίας: το Vegan Κολλαγόνο 1

Για πρώτη φορά, η Caudalie εμπνέεται από μία ιατρική τεχνολογία αιχμής για να την εφαρμόσει στα φυτά και να προσφέρει το καλύτερο κολλαγόνο για την επιδερμίδα: το Vegan Κολλαγόνο 1. Αυτή η σημαντικότατη επιστημονική καινοτομία προσφέρει μία αποτελεσματική φυτική λύση για τη μείωση του κολλαγόνου 1, το 80% του οποίου βρίσκεται μέσα στο χόριο, δίνοντάς μας εξαιρετικά αντιγηραντικά αποτελέσματα.

Μία φυτική & οικολογικά υπεύθυνη προμήθεια κολλαγόνου

Σε αντίθεση με τα περισσότερα κολλαγόνα ζωικής προέλευσης που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά, αυτό το νέο συστατικό προέρχεται από ένα ποώδες φυτό(4) και παράγεται με κάθετη γεωργία σε μοριακά αγροκτήματα. Μας δίνει τη δυνατότητα να λάβουμε ένα θραύσμα φυτικού κολλαγόνου, η δομή του οποίου είναι πανομοιότυπη με αυτή των κυττάρων μας και αφομοιώνεται τέλεια από το χόριο.

Jenny.Gr

Η συμμαχία του αμπελιού και της βιοτεχνολογίας

Σε συνδυασμό με την αποκλειστική πατέντα(5) Ρεσβερατρόλη, υαλουρονικό οξύ και ενισχυμένο vegan κολλαγόνο, αυτό το Κολλαγόνο 1 φυτικής προέλευσης, παντρεύει την αποτελεσματικότητα με τον σεβασμό προς την επιδερμίδα και προς το περιβάλλον για μία πιο σφριγηλή, «γεμάτη» και ορατά πιο νεανική επιδερμίδα.

Δες πιο αναλυτικά τι κάνει το κάθε συστατικό:

Η Ρεσβερατρόλη προέρχεται από κληματίδες αμπελιού που συλλέγονται στη Γαλλία και διεγείρει τη δραστηριότητα των πρωτεϊνών του δέρματος (κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ και ελαστίνη). Το Φυσικό Υαλουρονικό Οξύ λαμβάνεται μέσω βιοτεχνολογίας από γλυκόζη καλαμποκιού και «γεμίζει» και ενυδατώνει σε βάθος. Ο Vegan Ενισχυτής Κολλαγόνου προέρχεται από τον φλοιό του μαονιού που συλλέγεται με βιώσιμες πρακτικές στην Αφρική (Μπουργκίνα Φάσο) και συσφίγγει δρώντας σε όλα τα στρώματα της επιδερμίδας. Το Vegan Κολλαγόνο 1 Μη Γενετικά Τροποποιημένο είναι ένα προϊόν βιώσιμης γεωργίας φυτικής προέλευσης, το οποίο αποτελεί καινοτομία και ενισχύει τη σύνθεση των ινών κολλαγόνου και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Η αποτελεσματικότητα σε αριθμούς

Το 98% των γυναικών ξαναβρίσκουν μία ορατά πιο σφριγηλή επιδερμίδα σε λιγότερο από 3 εβδομάδες(6).Στην περιεκτικότητα του ορού παρατηρείται 3 φορές πιο αποτελεσματική αντιγηραντική δράση από τη ρετινόλη(7). Αυτό το νέο σύμπλοκο με Vegan Κολλαγόνο 1 περιέχεται σε όλες τις συνθέσεις της σειράς Resveratrol-Lift.

Jenny.Gr

Νέα εποχή, νέο look, οικολογικές συσκευασίες

Θέλοντας να συμβαδίζει η ομορφιά με την υπευθυνότητα, η Caudalie αποφάσισε να ξανασχεδιάσει ολόκληρη τη σειρά Resveratrol-Lift και συνεχίζει την προσπάθειά της για μείωση του πλαστικού, προτείνοντας νέες ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Επιπλέον, η Firming Cashmere Cream και η Firming Night Cream μπορούν να ξαναγεμίζονται. Αυτό το σύστημα με οικολογικά δοχεία αναπλήρωσης αντιστοιχεί σε μία μείωση των συσκευασιών κατά -85%(8).

(1) Shuster, S., Black, M. M., and McVitie, E., 1975, "The Influence of Age and Sex on Skin Thickness, Skin Collagen and Density", Br. J. Dermatol., 93(6), pp. 639-643. (2) GERSDATA - SOG EARLY - Κατηγορία περιποίησης προσώπου - Υποκατηγορία αντιγήρανση - με βάση τις πωλήσεις από το κανάλι πωλήσεων στα φαρμακεία - στη Γαλλία - CMA Μάρτιος 2023. (3) Θραύσμα. (4) Προέρχεται από την Αυστραλία, από την οικογένεια των Σολανωδών. (5) Πατέντα CAUDALIE x Harvard FR 4167935 (6) Κλινική μελέτη: % ικανοποίησης, 21 εθελοντές, 18 ημέρες. (7) Τεστ ex-vivo στον συνδυασμό των συστατικών, στην πυκνότητα των ινών του κολλαγόνου στην περιεκτικότητα του ορού. (8) Εκτιμώμενη ποσότητα συσκευασιών που εξοικονομείται με την κατασκευή του δοχείου αναπλήρωσης σε σχέση με το δοχείο πώλησης.

Μάθε περισσότερα για την εκπληκτική σειρά στο www.caudalie.com

Η σειρά διατίθεται σε φαρμακεία, επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και στο http://Caudalie.com.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.