ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Philips Personal Health Boost: Μια ωδή στην καθημερινή φροντίδα για πρώτη φορά από τη Philips Greece στο The Mall Athens


JTeam

7 Νοεμβρίου 2023

Philips Personal Health Boost: Μια ωδή στην καθημερινή φροντίδα για πρώτη φορά από τη Philips Greece στο The Mall Athens
Η Philips Greece, σας προσκαλεί στο The Mall Athens να ανακαλύψετε για πρώτη φορά το Philips Personal Health Booth και να δοκιμάσετε τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας βιώνοντας τη χαρά και την αξία της φροντίδας του εαυτού σας.

Καθημερινά, στον 1ο όροφο του The Mall Athens κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου, οι επισκέπτες του Philips Personal Health Booth θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα πιο καινοτόμα προϊόντα προσωπικής φροντίδας.

Προσθέτοντας ακόμα περισσότερο fun στα Σάββατα του Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, ένας αγαπημένος influencer θα επισκέπτεται κάθε Σάββατο το Philips Personal Health Booth και θα είναι εκεί για να σας υποδεχτεί!

Τα προϊόντα που θα ξεχωρίζουν στο περίπτερο είναι:

  • Η αποτριχωτική μηχανή Philips Lumea IPL, μια απόλυτα ασφαλής και πρωτοποριακή λύση για αποτρίχωση στο σπίτι, με τεχνολογία φωτόλυσης που προσφέρει έως 12 μήνες απαλής επιδερμίδας χωρίς τριχοφυΐα.
  • Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Sonicare, με τη μοναδική τεχνολογία παλμικών δονήσεων Sonic που δημιουργεί μικροφυσαλίδες για βαθύ, μεσοδόντιο καθαρισμό και αίσθηση φρεσκάδας.
  • Οι ξυριστικές μηχανές OneBlade για πρόσωπο και σώμα, ιδανικές γιατρίμαρισμα, διαμόρφωση και ξύρισμα σε κάθε μήκος τρίχας.
  • Εργαλεία περιποίησης μαλλιών, σεσουάρ, ισιωτικό και airstyler γιαεντυπωσιακό χτένισμα προστατεύοντας παράλληλα τα μαλλιά.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα συναρπαστικό quiz, με κληρώσεις κάθε εβδομάδα και να κερδίσουν μοναδικά δώρα Philips για 2 τυχερούς.

Επιπλέον, η Philips Greece πάντα συνεπής στο ραντεβού με την ευαισθητοποίηση και τη φροντίδα στηρίζει το Ίδρυμα Άλμα Ζωής για τον μήνα Οκτώβριο, προσφέροντας 8€ για κάθε αγορά της αποτριχωτικής μηχανής Lumea IPL, υποστηρίζοντας έτσι τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Σας προσκαλούμε όλους να επισκεφτείτε το Philips Personal Health Booth στο level 1 στο The MallAthens και να ζήσετε την εμπειρία της επανάστασης στην προσωπική φροντίδα μαζί με την Philips.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.philips.gr και στο @philipsgreece

Ελάτε να ανακαλύψουμε το μέλλον της προσωπικής μας φροντίδας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.