ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η νέα limited edition σειρά της DUST+CREAM σκορπίζει αστερόσκονη στις χειμωνιάτικες εμφανίσεις σου


JTeam

21 Νοεμβρίου 2023

Η νέα limited edition σειρά της DUST+CREAM σκορπίζει αστερόσκονη στις χειμωνιάτικες εμφανίσεις σου
Η COSMIC DUST της DUST+CREAM είναι η νέα must προσθήκη στη make up και skincare ρουτίνα κάθε γυναίκας που αγαπά τη λάμψη

Η καινούργια limited edition σειρά της DUST+CREAM, COSMIC DUST είναι επιτέλους εδώ για να απογειώσει τις εμφανίσεις σου, σκορπώντας αστερόσκονη σε γιορτινά και καθημερινά looks.

Εμπνευσμένη από την κοσμική ομορφιά, το γοητευτικό viva magenta color και τη λάμψη της αστερόσκονης, η DUST+CREAM δημιούργησε μια limited σειρά με μοναδικά προϊόντα μακιγιάζ και skincare που θα προσφέρουν μια νέα διάσταση στις εμφανίσεις πριν, μετά και κατά την περίοδο των γιορτών.

Jenny.Gr

Κεντρικό πρόσωπο της σειράς είναι η εντυπωσιακή Αλεξία Τράικο, η οποία φωτογραφήθηκε με 6 eye-catching looks που θα σου δώσουν έμπνευση ώστε να συνδυάσεις τα COSMIC DUST προϊόντα όπως εσύ επιθυμείς και να αναδείξεις την κοσμική σου λάμψη.

Στη νέα σειρά εντυπωσιάζει η double ended mascara με δύο άκρα, μαύρο και ασημί, για να χαρίσει ένα extraterrestrial touch και extra glam σε casual και επίσημα eye looks. Τη σειρά συνθέτουν ακόμη μια ποικιλία από εντυπωσιακά makeup goodies που συνδυάζονται για να δημιουργήσουν εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα. Liquid eyeshadows, παλέτες ματιών και κραγιόν γεμάτα με την απόλυτη makeup αστερόσκονη (aka glitter) σε έντονες μπλε, κόκκινες και magenta αποχρώσεις αλλά και σε πιο γήινες nude εναλλακτικές προσφέρουν άπειρες επιλογές για να δημιουργήσεις iconic festive looks.

Jenny.Gr

Τη σειρά ολοκληρώνουν τα πιο glam skincare προϊόντα, όπως το face serum Plump & Glow που περιέχει συστατικά με plumping ιδιότητες για νεανική επιδερμίδα και σταγονίδια που προσδίδουν εφέ λάμψης, το face serum Hydrate & Glow εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και σύμπλεγμα φυσικών σακχαριτών και το λάδι προσώπου με shimmer εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε, αντιοξειδωτικούς και ενυδατικούς παράγοντες που ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα και την προετοιμάζουν για τα πιο glass skin looks!

Η COSMIC DUST της DUST+CREAM είναι η νέα must προσθήκη στη make up και skincare ρουτίνα κάθε γυναίκας που αγαπά τη λάμψη. Είναι διαθέσιμη σε μια limited edition, γι’ αυτό μην καθυστερείς, κάνε την δική σου τώρα!

Η DUST+CREAM, αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας μέσω ενός δικτύου με περισσότερα από 85 καταστήματα λιανικής σε καίρια σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.