ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Aφέσου στην πολυτέλεια του πάγου και του χρυσού, με τη νέα εορταστική συλλογή του οίκου YSL Beauty


JTeam

29 Νοεμβρίου 2023

Aφέσου στην πολυτέλεια του πάγου και του χρυσού, με τη νέα εορταστική συλλογή του οίκου YSL Beauty
Φέτος τις γιορτές, ταξίδεψε στον φανταστικό, «παγωμένο» και χρυσό κόσμο του YSL Beauty

Ο οίκος ομορφιάς, σπάει για ακόμη μια φορά τους συμβατικούς κώδικες της εορταστικής περιόδου, μέσα από μια ανατρεπτική, πολυτελή εμπειρία δώρων.

Αφέσου στην «παγωμένη» Χώρα των Θαυμάτων του YSL και ακολούθησε το φως μιας αστραφτερής νιφάδας χιονιού. Ο χρυσός συγκρούεται με τον πάγο, δημιουργώντας ένα μαγευτικό εφέ μαρμάρου, κάνοντας τη γιορτινή περίοδο πιο συναρπαστική και λαμπερή από ποτέ.

Εμπνευσμένη από το μοτίβο του εμβληματικού μαρμάρινου σχεδίου της YSL, η νέα Holiday συλλογή ντύνεται με ένα τολμηρό μοτίβο και μετατρέπει τα δώρα σε ακαταμάχητα αντικείμενα πόθου. Συλλεκτικά αντικείμενα και σετ δώρων για άνδρες και γυναίκες, διακοσμούνται με το εορταστικό μοτίβο των φετινών γιορτών.

Όταν το μάρμαρο συναντάει τον χρυσό

Jenny.Gr

Προς τιμήν της εορταστικής περιόδου, τα πιο εμβληματικά αρώματα και προϊόντα μακιγιάζ της YSL Beauty «ντύνονται» με ένα μαρμάρινο μοτίβο που το διαπερνούν πολυτελείς φλέβες χρυσού, δημιουργώντας τα πιο εντυπωσιακά συλλεκτικά δώρα των φετινών γιορτών.

Τα Holiday Collectors επαναπροσδιορίζουν την έννοια του εορταστικού δώρου, με την πιο couture και ταυτόχρονα ανατρεπτική υπογραφή.

LIBRE Eau de Parfum

Jenny.Gr

Απόλαυσε το απόλυτο άρωμα της εορταστικής περιόδου σε συλλεκτική εμφάνιση, με το εμβληματικό γυάλινο μπουκάλι LIBRE τυλιγμένο σε πολυτελείς φλέβες χρυσού.

Couture Mini Clutch

Jenny.Gr

Πολύτιμη όσο ποτέ, η παλέτα #910 Trocadero Night επιστρέφει με Holiday εμφάνιση, διακοσμημένη με το λαμπερό λευκό – χρυσό μοτίβο της συλλογής. Μέσα της κρύβει 4 αστραφτερές αποχρώσεις ματιών, τις οποίες διακοσμούν η χαρακτηριστική ανάγλυφη νιφάδα χιονιού YSL Beauty και το λογότυπο Cassandre, προσκαλώντας σε να αφεθείς στη μαγεία του πάγου.

Rouge Pur Couture The Slim

Jenny.Gr

Η απόλυτη δερμάτινη – ματ αίσθηση στα χείλη, στις best-seller αποχρώσεις #21 και
#1966, κάνει την επανεμφάνισή της με το εορταστικό μοτίβο του οίκου πάνω στην κομψή συσκευασία The Slim.

Επίλεξε τα αγαπημένα σου Συλλεκτικά Αντικείμενα και απόλαυσε την παγωμένη πολυτέλεια του μαρμάρου και του χρυσού.

Χάρισε τα πιο πολυπόθητα δώρα

Jenny.Gr

Αφέσου στη γοητεία του πάγου και της λαμπερής YSL νιφάδας χιονιού και επίλεξε μέσα από αμέτρητα σετ δώρων με πρωταγωνιστές τα πιο θρυλικά αρώματα και προϊόντα μακιγιάζ του οίκου YSL Beauty. Συνδυασμοί που θα ενθουσιάσουν κάθε παραλήπτη.

Jenny.Gr

Κάθε σετ δώρου, διακοσμεί το εντυπωσιακό εορταστικό μοτίβο του οίκου, δίνοντας την πιο πολυτελή υπογραφή YSL.

Ο οίκος παράγει συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον, με χρήση 100% χαρτονιού χωρίς πλαστικό, κατάλληλο για ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.