ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Skincare for him: O ορός που καταπολεμά ρυτίδες και κηλίδες της ανδρικής επιδερμίδας σε μόλις 2 εβδομάδες


JTeam

30 Νοεμβρίου 2023

Skincare for him: O ορός που καταπολεμά ρυτίδες και κηλίδες της ανδρικής επιδερμίδας σε μόλις 2 εβδομάδες
IG @jasonstatham
Ανακάλυψε το NIVEA MEN LUMINOUS 2σε1 Power Serum Κατά των ρυτίδων, την εξειδικευμένη αντιμετώπιση των κηλίδων και των ρυτίδων σε μόλις 2 εβδομάδες

Το NIVEA MEN φέρνει την καινοτομία στην αντιμετώπιση των κηλίδων και των ρυτίδων με το νέο λανσάρισμα NIVEA MEN LUMINOUS 2σε1 Power Serum κατά των ρυτίδων, ειδικά σχεδιασμένο για αντρικές επιδερμίδες.

Το νέο ανδρικό serum από το NIVEA MEN, με διπλή δράση κατά των κηλίδων και των ρυτίδων εξασφαλίζει ορατά αποτελέσματα σε μόλις 2 εβδομάδες.

To NIVEA ΜΕΝ, μετά από 10 χρόνια έρευνας και δοκιμών περισσότερων από 50.000 μορίων κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το εξαιρετικά αποτελεσματικό συστατικό LUMINOUS630. Το συγκεκριμένο συστατικό, δρα σε κυτταρικό επίπεδο και ρυθμίζει την παραγωγή μελανίνης, εξασφαλίζοντας ορατή μείωση των κηλίδων και αποτρέποντας παράλληλα την εμφάνιση νέων.

To πατενταρισμένο συστατικό LUMINOUS630, στοχεύει στην πηγή του προβλήματος και μειώνει αισθητά τις κηλίδες παρέχοντας λείο και λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι ορατά μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες. Το νέο προϊόν NIVEA MEN LUMINOUS 2σε1 Power Serum κατά των ρυτίδων, φέρνει την καινοτομία στην αντιμετώπιση των κηλίδων και είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας. Μέσα από τον συνδυασμό του υαλουρονικoύ με το συστατικό LUMINOUS630®, απορρέει η διπλή δράση του ορού κατά των κηλίδων και των σημαδιών γήρανσης. Συγκεκριμένα, χάρη στην αντιρυτιδική του δράση γεμίζει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες, προσδίδοντας νεανική όψη και σφρυγηλότητα στην επιδερμίδα.

NIVEA MEN LUMINOUS 2σε1 Power Serum κατά των κηλίδων

Jenny.Gr

Το NIVEA MEN LUMINOUS 2σε1 Power Serum κατά των ρυτίδων, συνδυάζει την προηγμένη μείωση των κηλίδων με βαθιά αντιρυτιδική δράση.

  • Μειώνει της κηλίδες
  • Μειώνει τα σημάδια γήρανσης
  • Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας
  • Εξασφαλίζει ορατά αποτελέσματα σε μόλις δυο εβδομάδες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.