ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

As Rare as You: Ανακάλυψε τη νέα πολυτελή σειρά περιποίησης Clarins Precious


JTeam

1 Δεκεμβρίου 2023

As Rare as You: Ανακάλυψε τη νέα πολυτελή σειρά περιποίησης Clarins Precious
Η Clarins Precious δεν είναι απλώς μια σειρά περιποίησης αφιερωμένη στη νεανική όψη της επιδερμίδας, είναι πραγματικά μια νέα ματιά στο μέλλον

Ένα σπάνιο λουλούδι, μοναδικό στον κόσμο, που ανθίζει μόνο μια φορά ετησίως, το Moonlight flower. Χάρη στην ερευνητική ομάδα Clarins αποκαλύφθηκε η πολύτιμη δύναμη αυτού του λουλουδιού χρησιμοποιώντας μια εξαιρετική τεχνολογική διαδικασία.

Το αποτέλεσμα; Η σειρά Clarins Precious. Μία νέα σειρά περιποίησης που προστατεύει το δέρμα και αναδεικνύει τη νεανική του όψη. Μια σπάνια εμπειρία που περιστρέφεται γύρω από την ομορφιά με πολυτελή υπεύθυνη συσκευασία, λεπτές υφές και υπέροχα αρώματα.

Τα αποτελέσματα ομορφιάς; Πιο δυνατή και ορατά πιο νεανική επιδερμίδα. Για την Clarins τίποτα δεν είναι πιο πολύτιμο από εσάς.

Years of Research but only one night to collect its precious power

Τα πολύτιμα αυτά λουλούδια συλλέγονται μόνο σε χρονικό διάστημα 2 ωρών, όταν φτάσουν στο απόγειο της ομορφιάς και του μοριακού πλούτου τους. Τότε ξεκινά ένας αγώνας ενάντια στο χρόνο, ώστε τα λουλούδια να μη μειωθούν.

Με το που ξεκινήσει η συλλογή τους υπόκεινται αμέσως στη διαδικασία της ψύξης στους -196ο C. Αυτό το θεμελιώδες βήμα, ψύχει κυριολεκτικά τα εύθραυστα μόριά τους, τα οποία αργότερα θα εκχειλιστούν χωρίς τη χρήση διαλύτη. Αυτή η φυσική διαδικασία κρυοεκχύλισης καθιστά δυνατή την απόκτηση ενός πολύτιμου εκχύλισματος: το κρυοεκχύλισμα του Moonlight flower το οποίο βοηθά στη διατήρηση της νεανικής όψης της επιδερμίδας, που πλέον εμφανίζεται πιο ανθεκτική και ακόμα πιο λαμπερή.

Jenny.Gr

Κρυοεκχύλισμα Moonlight Flower

Ένα διαμάντι της φύσης το οποίο ανακάλυψε ο άνθρωπος, υπερβαίνοντας κάθε κανόνα της επιστήμης.

Η Clarins Precious ακολουθεί τα μονοπάτια της φύσης και της επιστήμης. Μετά από χρόνια έρευνας, η εθνοβοτανολόγοι της Clarins ήταν σε θέση να ξεκλειδώσουν το απόλυτο μυστικό αυτού του πολύτιμου λουλουδιού: την απίστευτη ικανότητα του να διεγείρει τη μακροζωία της επιδερμίδας. Τα μυστικά που αποκαλύφθηκαν γι’ αυτό το σπάνιο φυτό μπορούσαν να κρυφτούν μέσα σε προϊόντα τόσο σπάνια όσο και το ίδιο το λουλούδι…

Και η μέρα έφτασε: μέσω της κρυοεκχύλισης του Moonlight Flower απομονώθηκε η δύναμη των πολύτιμων ουσιών του και δημιουργήθηκε μια εξαιρετική σειρά προϊόντων με απόλυτο σεβασμό προς την επιδερμίδα, το ίδιο το φυτό και τη φύση.

Jenny.Gr

Τι θα γινόταν αν το μυστικό της νεότητας μπορούσε να βρεθεί μέσα στο ίδιο το δέρμα;

Η πρωτεΐνη που είναι ικανή να παρατείνει τη ζωή ενός οργανισμού για πολλές χιλιάδες χρόνια, ονομάζεται FOXO και βρίσκεται στην καρδιά των κυττάρων μας. Η πρωτεΐνη FOXO ενεργοποιεί τους αμυντικούς μηχανισμούς του δέρματος για την καλύτερη προστασία του και εξουδετερώνει τις επιπτώσεις του χρόνου.

A Precious Experience Of Luxury

Μια σειρά τόσο εξαιρετική για την επιδερμίδα όσο και για τον πλανήτη.

Jenny.Gr

Η Clarins Precious δεν είναι απλώς μια σειρά περιποίησης αφιερωμένη στη νεανική όψη της επιδερμίδας, είναι πραγματικά μια νέα ματιά στο μέλλον: το μέλλον, το οποίο καταδεικνύει ότι είναι η ώρα να σκεφτεί κανείς όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και τον πλανήτη.

Με δέσμευση στη βιώσιμη ομορφιά από τι 1954, η Clarins σχεδίασε την Clarins Precious ως υλοποίηση μιας αυθεντικής δέσμευσης στην κοινωνική υπευθυνότητα, εξυμνώντας μια υπεύθυνη αίσθηση πολυτέλειας.

Η Clarins Precious είναι…

Μια 100% γαλλική σειρά περιποίησης της επιδερμίδας, 100% Clarins.

Jenny.Gr

Ένα εξαιρετικό φυτό που καλλιεργείται στη Βρετάνη στη δυτική Γαλλία, ένα μοναδικό συστατικό που «μεταμορφώνεται» στη νότια Γαλλία, ένα άρωμα που δημιουργήθηκε στη Grasse της Γαλλίας και μια συσκευασία η οποία σχεδιάστηκε στο Παρίσι.

Η σειρα περιλαμβάνει: τη La Lotion, τη La Crème, τη La Crème Riche, τη La Crème Soft, το Le Serum Lift, τη Le Crème Yeux και το L’Outil de Massage, τα οποία εσωκλείονται σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες από χαρτί που προέρχεται από δάση βιώσιμης διαχείρισης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.