ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Lady Gaga υιοθέτησε ένα ξανθό bob haircut, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1920


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

15 Δεκεμβρίου 2023

Η Lady Gaga υιοθέτησε ένα ξανθό bob haircut, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1920
IG @ladygaga
Η τραγουδίστρια ανήρτησε φωτογραφίες με το νέο στυλ των μαλλιών της

Το Instagram της Lady Gaga δεν μας απογοητεύει ποτέ. Είτε πρόκειται για μια επερχόμενη μουσική ανακοίνωση, για μια φρέσκια πρόταση μακιγιάζ ή ακόμα και για ένα νέο κούρεμα στα μαλλιά, όπως συνέβει και τώρα, μας χαρίζει εγγυημένα μια απολαυστική ανάρτηση.

Η Lady Gaga, λοιπόν, μοιράστηκε δύο φωτογραφίες – μια selfie και μία ένα full 'fit fashion cameo. Αυτό όμως που μας κέντρισε το ενδιαφέρον και στις δύο αναρτήσεις ήταν το νέο ξανθό bob haircut της. Η αλλαγή στα μαλλιά της μάς δείχνει πως πράγματι ίσως χρειάζεται και η δική μας εικόνα μια ανανέωση αυτόν τον χειμώνα!

Jenny.Gr
IG @ladygaga

Όχι μόνο λατρεύουμε το νέο μήκος μαλλιών της Lady Gaga, αλλά το νοσταλγικό στυλ τους είναι πραγμαμτικά μια αιώνια αγάπη. Με απλά λόγια, οι μπούκλες στα μαλλιά της είναι εμπνευσμένες από τη δεκαετία του 1920, όπως επίσης και η βαθιά πλαινή χωρίστρα. Και τα δύο στοιχεία είναι τόσο κομψά και διαχρονικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.