ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

OINTMENT OF YOUTH®: Το μυστικό της νεότητας από τη Cinq Mondes


JTeam

12 Ιανουαρίου 2024

OINTMENT OF YOUTH®: Το μυστικό της νεότητας από τη Cinq Mondes
Η ενυδάτωση αποτελεί ένα προληπτικό βήμα για νεανικό αποτέλεσμα σε κάθε επιδερμίδα

Η Cinq Mondes αντλεί πάντα έμπνευση από τις παραδοσιακές φαρμακευτικές συνταγές και έτσι δημιούργησε την Ointment of Youth® ως μέρος του τελετουργικού Γκουιλίν - γνωστό για τα εντυπωσιακά βουνά του που θυμίζουν δόντια δράκου. Η περιοχή αυτή διαθέτει τα φυσικά συστατικά πίσω από τα μυστικά ομορφιάς των αυτοκρατόρων της Κίνας. Εμπνευσμένη από το άρωμα του πράσινου τσαγιού, η Ointment of Youth® έχει ένα απαλό άρωμα, με ισορροπημένες νότες περγαμόντου, γιασεμιού και κέδρου που θα σας ταξιδέψουν στην καρδιά των βουνών του Γκουιλίν.

Φυσικά ενεργά συστατικά που δρουν σε συνέργεια

Jenny.Gr

Παρέχοντας ισχυρή ενυδάτωση, και οι δύο φόρμουλες της Ointment of Youth® για ξηρό δέρμα και για κανονικό προς μικτό δέρμα διαθέτουν ένα μείγμα ενεργών συστατικών που δρουν συνεργατικά. Αυτά τα ενεργά συστατικά παρέχουν μια ολιστική λύση για το αφυδατωμένο δέρμα και εξισορροπούν τον μεταβολισμό των κυττάρων του δέρματος.

Οικολογική συσκευασία πολυτελείας

Jenny.Gr

Μία ανακυκλώσιμη γυάλινη φιάλη με πώμα από ξύλο οξιάς, κατασκευασμένη στην Ιταλία. Η εξωτερική συσκευασία είναι φτιαγμένη από χαρτί με πιστοποίηση FSC, που παράγεται στη Γαλλία, με eco-friendly ψηφιακή εκτύπωση. Η Cinq Mondes δημιούργησε μια βιώσιμη και ταυτόχρονα απόλυτα αισθητηριακή συσκευασία που ταιριάζει απόλυτα με το προϊόν που περιέχει αφού «κλείνει» μέσα της την πραγματικά eco-luxe αίσθηση της κρέμας Ointment of Youth®.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.