ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Hyalu B5 Eye Serum: Η δερματολογική δύναμη του Hyalu B5, τώρα και για τα μάτια


JTeam

23 Ιανουαρίου 2024

Hyalu B5 Eye Serum: Η δερματολογική δύναμη του Hyalu B5, τώρα και για τα μάτια
Μια νέα δερματολογική ρουτίνα για την περιοχή των ματιών

Σε συνεργασία με δερματολόγους, η La Roche-Posay δημιούργησε τη σειρά Hyalu B5, τα προϊόντα της οποίας είναι εμπλουτισμένα με Υαλουρονικό Οξύ χαμηλού και υψηλού μοριακού βάρους, Βιταμίνη Β5, Madecassoside –εκχύλισμα από το φυτό Centella Asiatica–, και Ιαματικό Νερό La Roche-Posay. Αυτό το επανορθωτικό, αντιρυτιδικό και αναζωογονητικό serum αγαπήθηκε για την αποτελεσματικότητα και την υψηλή ανοχή του.

Jenny.Gr


Τώρα, η σειρά Hyalu B5 έρχεται να δώσει πιο ξεκούραστη όψη, να μειώσει το πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους, να βελτιώσει την ομοιομορφία και να διορθώσει τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών, με το Hyalu B5 Eye Serum: η δερματολογική δύναμη του Hyalu B5, τώρα και για τα μάτια.

Τα μάτια, ένας δίαυλος μη λεκτικής επικοινωνίας

Τα μάτια μπορούν μέσα σε δευτερόλεπτα να εκφράσουν ένα ολόκληρο φάσμα συναισθημάτων, να μαγνητίσουν την προσοχή, αλλά και να αποκαλύψουν την ηλικία μας.
Αυτό το εξειδικευμένο προϊόν φροντίδας προλαμβάνει και ελαχιστοποιεί τους μαύρους κύκλους, τις ρυτίδες, και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Παρ’ όλο που η ιδανική ηλικία για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε κρέμα ματιών είναι γύρω στα 25, ποτέ δεν είναι αργά για τη συμπεριλάβετε στη ρουτίνα σας!

Jenny.Gr

Μια νέα δερματολογική ρουτίνα για την περιοχή των ματιών

Ρευστή, πολύ δροσερή υφή, με μοναδικό roller. Απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα προϊόντος, το ειδικά σχεδιασμένο roller βοηθά το προϊόν να διεισδύσει σε όλη την περιοχή των ματιών, ενώ προσφέρει αμέσως δροσιστική αίσθηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.