ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ο οίκος Gucci παρουσιάζει το Gucci Gloss à Lèvres


JTeam

2 Φεβρουαρίου 2024

Ο οίκος Gucci παρουσιάζει το Gucci Gloss à Lèvres
Ένα υπέροχο lip gloss που γεμίζει, λειαίνει κι ενυδατώνει τα χείλη

Το Gucci Gloss à Lèvres είναι ένα διαφανές lip gloss που προσφέρει άμεσο και διαρκές εφέ όγκου προσδίδοντας ένα λαμπερό, κρυστάλλινο αποτέλεσμα. Εμπλουτισμένο με στοιχεία που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και λάμψη που διαρκεί, τα χείλη φαίνονται πιο λεία και πιο γεμάτα. Διαθέσιμο σε 6 αποχρώσεις, από clear έως ροζ και καφέ, το Gloss à Lèvres χαρίζει στα χείλη μια διακριτική απόχρωση που κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας και κυκλοφορεί με μια νέα καμπάνια που ενσαρκώνει το όραμα του Creative Director Sabato De Sarno για αβίαστη ομορφιά, η οποία πηγάζει από την αυτοπεποίθηση και τον αισθησιασμό.

Η Σύνθεση

Σχεδιασμένο με ένα ισχυρό μείγμα συστατικών που περιποιούνται και γεμίζουν τα χείλη, το Gucci Gloss à Lèvres χαρίζει σαρκώδη και απαλά χείλη, αφήνοντάς τα ενυδατωμένα για έως και 8 ώρες. Το μυστικό για το άμεσο αποτέλεσμα όγκου στα χείλη προέρχεται από έναν συνδυασμό από ρίζες τζίντζερ και εκχυλίσματα πιπεριού. Οι ενυδατικές ιδιότητες χάρη στο Υαλουρονικό Οξύ συνοδεύονται από ένα δροσιστικό αποτέλεσμα που προέρχεται από τη μενθόλη, ενώ η υφή και η ανακλαστική του ιδιότητα απαλύνουν τις γραμμές και τις πτυχές των χειλιών.

Η Εφαρμογή

Η ενυδατική υφή του Gucci Gloss à Lèvres εφαρμόζεται εύκολα και προσδίδει ανάλαφρη αίσθηση στα χείλη, ενώ ένα απαλό, εύκαμπτο και ακριβές απλικατέρ εξασφαλίζει ότι το gloss γλιστράει αβίαστα κατά την εφαρμογή. Το Gucci Gloss à Lèvres μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους:

  • Πάνω σε γυμνά χείλη για ένα διακριτικό, λαμπερό αποτέλεσμα.
  • Πάνω από το περίγραμμα για πιο πλούσια και γεμάτα χείλη με διακριτικό χρώμα.
  • Πάνω από το κραγιόν προσδίδοντας άμεση λάμψη στο έντονο χρώμα.
Jenny.Gr


Συμβουλές Εφαρμογής: Εφαρμόστε το gloss κατά μήκος των χειλιών ξεκινώντας από το κέντρο προς τις άκρες. Για περισσότερη ακρίβεια, χρησιμοποιείστε την άκρη του απλικατέρ, ενώ μπορείτε να εφαρμόσετε το προϊόν σε πολλές στρώσεις για να πετύχετε το επιθυμητό χρώμα.
Η αίσθηση μουδιάσματος που αφήνει αυτό το gloss είναι φυσιολογική και συνηθισμένη όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα που δίνουν αποτέλεσμα όγκου.

Η Σειρά

Η σειρά Gucci Gloss à Lèvres αποτελείται από 6 διαφανείς αποχρώσεις που κολακεύουν όλους τους τόνους επιδερμίδας. Περιλαμβάνει το Joslyn Clair, μια φυσική διάφανη γυαλάδα, το Bertha Pink, μια φρέσκια ανοιχτή ροζ απόχρωση, το Sadie Coral, μια απαλή πορτοκαλί απόχρωση, το Teresina Red, μια λαμπερή κόκκινη απόχρωση, το Virginia Fuchsia, μια πιο φωτεινή ροζ απόχρωση και το Suzanne Brown, ένα glossy καφέ χρώμα.

Jenny.Gr

Η Συσκευασία

Εμπνευσμένο από την ομορφιά και τη φωτεινότητα των αστεριών, το Gucci Gloss à Lèvres διατίθεται σε μια κομψή συσκευασία διακοσμημένη με αστέρια, χρυσό καπάκι και χρυσά γράμματα. Το απλικατέρ είναι μαλακό και εύκαμπτο και διαθέτει μια φαρδιά, λοξή επιφάνεια και μυτερή άκρη διασφαλίζοντας ότι το lip gloss αγκαλιάζει τα χείλη και εφαρμόζεται εύκολα.

Η Καμπάνια

Η καμπάνια του Gucci Gloss à Lèvres αποτελεί μέρος ενός νέου κεφαλαίου της ιστορίας της Gucci Beauty, που ενσωματώνει την εκλεπτυσμένη κομψότητα και την αβίαστη ομορφιά. Οι εικόνες γιορτάζουν το άμεσο αποτέλεσμα όγκου και απαλότητας, αλλά και την ενυδατική σύνθεση και την άνετη υφή του. Αναδεικνύοντας τα βασικά χαρακτηριστικά του gloss, συμπεριλαμβανομένων των καθολικά κολακευτικών αποχρώσεών του, η καμπάνια απεικονίζει αυτό το νέο προϊόν του οίκου ως ένα εργαλείο ομορφιάς σχεδιασμένο για όλους.

Η συλλογή Gucci Beauty είναι διαθέσιμη στο attica City Link και και online στο αντίστοιχο eshop atticadps.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.