ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Cécred: To νέο πολυαναμενόμενο haircare brand της Μπιγιονσέ είναι γεγονός


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

16 Φεβρουαρίου 2024

Cécred: To νέο πολυαναμενόμενο haircare brand της Μπιγιονσέ είναι γεγονός
IG @beyonce
Η αγαπημένη σταρ ανακοίνωσε το επίσημο λανσάρισμα της νέας της σειράς περιποίησης μαλλιών στις 20 Φεβρουαρίου

Η περιποίηση των μαλλιών κατείχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Μπιγιονσέ και είναι ευρέως γνωστό ότι από αρκετά μικρή ηλικία βοηθούσε τη μητέρα της στο κομμωτήριό της.

«Έχοντας μάθει τόσα πολλά για τα μαλλιά στο ταξίδι μου, πάντα ήθελα να συνεχίσω αυτή την κληρονομιά. Ανυπομονώ να δοκιμάσεις αυτό που δημιούργησα», με αυτή τη φράση ανακοίνωσε η σταρ τη νέα της επιχειρηματική κίνηση σε ανάρτησή της στο Instagram την περασμένη άνοιξη.

Η τραγουδίστρια παρουσιάζει το νέο της επιχειρηματικό project με μια νότα νοσταλγίας και προσωπικά στοιχεία: μια ταινία μικρού μήκους που συλλέγει αποσπάσματα παιδικών βίντεο όπου, ντυμένη στα ροζ, περιπλανιέται στο πάτωμα του ινστιτούτου ομορφιάς της μητέρας της και χαιρετά την κάμερα με ένα πλατύ χαμόγελο.

«Τα μαλλιά είναι ιερά», διαβάζουμε στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram που αποκαλύπτει τo νέo haircare brand, Cécred, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην αγορά στις 20 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.