CELEBRITIES

Grammys 2024: Η Μπιγιονσέ και το custom Louis Vuitton look της «σνόμπαραν» το κόκκινο χαλί


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Φεβρουαρίου 2024

Grammys 2024: Η Μπιγιονσέ και το custom Louis Vuitton look της «σνόμπαραν» το κόκκινο χαλί
GETTY IMAGES
Η διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ αποφάσισε να μην περπατήσει στο κόκκινο χαλί των Grammy 2024

Αν και δεν την είδαμε να περπατάει στο κόκκινο χαλί των Grammy Awards 2024, η διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ κατάφερε να συζητιέται για το look της ακόμα και μέσα από την αίθουσα του Crypto.com Arena, έστω και αν δεν υπήρξε -ακόμα- κάποια φωτογραφία που να είναι μόνη της και να προμοτάρει το look της. Η Μπιγιονσέ πήγε στα βραβεία παρέα με τον σύζυγό της Jay-Z και την 12χρονη κόρη τους, Μπλου Άιβι.

Η Μπιγιονσέ επέλεξε για αυτή τη σημαντική βραδιά να φορέσει ένα look από την Menswear Fall/Winter 2024-2025 συλλογή του οίκου Louis Vuitton σε καουμπόικο στιλ. Το καρό δερμάτινο σακάκι της με το ασορτί σορτσάκι, το λευκό καπέλο και το λευκό πουκάμισο ήταν όλα custom από τη συλλογή του Φάρελ Γουίλιαμς.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Jenny.Gr
Shutterstock

Η τραγουδίστρια ήταν εμφανώς συγκινημένη παρατηρώντας τον σύζυγό της και την κόρη της πάνω στη σκηνή, όταν αυτός παρέλαβε το Dr. Dre Global Impact Award.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.