ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Φάρελ Γουίλιαμς στην Άγρια Δύση της Louis Vuitton


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Ιανουαρίου 2024

Ο Φάρελ Γουίλιαμς στην Άγρια Δύση της Louis Vuitton
Instagram/louisvuitton
Η νέα Pre-Fall 2024 συλλογή του Φάρελ Γουίλιαμς για τη Louis Vuitton μας πήγε στην Άγρια Δύση

Ο οίκος μόδας Louis Vuitton ήταν πάντα ένας οίκος που είχε και έχει επίκεντρο της τσάντες και τις αποσκευές ταξιδίου. Οι συλλογές του σε ταξίδευαν σε μέρη που για να πας, για να ζήσεις την περιπέτεια που σου πρόσφερε η συλλογή, «έπρεπε» να κρατάς μια αποσκευή τους. Τα ρούχα οριακά ήταν σαν αξεσουάρ, σα να ήταν εκεί για να κομπλιμεντάρουν τις τσάντες. Προφανώς και ήταν καλοφτιαγμένα και στιλάτα, αλλά οι τσάντες είχαν πάνω τους τους προβολείς.

Έτσι και αυτή τη σεζόν, η ανδρική Pre-Fall 2024 συλλογή της Louis Vuitton και η 3η για τον Φάρελ Γουίλιαμς μας πήγε στην Άγρια Δύση. Φυσικά και δεν ήταν μια «απλή» Άγρια Δύση, αλλά είχε μέσα πολλά στοιχεία της hip hop κουλτούρας, όπως και την καινούργια συνεργασία με την Timberland. Είδαμε τάσεις που φοριούνται ήδη από γυναίκες και άντρες, όπως τα καρό πουκάμισα, τα κρόσια και τα δερμάτινα, αλλά και τάσεις που θα κάνουν το μπαμ το 2024, όπως οι ζώνες και οι γούνες. Ωραία ρούχα, αλλά πιο ωραίες τσάντες, ειδικά οι Speedy Bags και οι Travel Toe.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.