ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το Pre-Fall show του Φάρελ Γουίλιαμς για την Louis Vuitton ήταν ένα υπερθέαμα με φόντο το Χονγκ Κονγκ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Δεκεμβρίου 2023

Το Pre-Fall show του Φάρελ Γουίλιαμς για την Louis Vuitton ήταν ένα υπερθέαμα με φόντο το Χονγκ Κονγκ
Instagram/louisvuitton
Ο νέος δανδής του Φάρελ Γουίλιαμς γοήτευσε τους πάντες

Και η ώρα που ο Φάρελ Γουίλιαμς παρουσίασε την πρώτη του Pre-Fall συλλογή για τον οίκο μόδας Louis Vhttps://jenny.gr/stil/fashion-news/420105/i-louis-vuitton-einai-o-oikos-me-tis-perissoteres-anazitiseis-etisiosuitton έφτασε. Εχθές στο Χονγκ Κονγκ, με φόντο έναν ορίζοντα από ουρανοξύστες και μια πασαρέλα καλυμμένη από άμμο και νερό, ο Φάρελ μας έδειξε την δική του εκδοχή όσον αφορά στον κλασικό δανδή.

«Θέλαμε να συναντήσουμε την τοπική κουλτούρα, να εκθέσουμε τη Louis Vuitton στην τοπική κουλτούρα και απόψε έχουμε αυτή την ευκαιρία. Έχουμε τον κοινωνικό ρόλο να κάνουμε πόλεις όπως το Χονγκ Κονγκ εμφανείς ξανά, πράγμα που δεν γινόταν τα τελευταία 4 χρόνια» ανέφερε πριν το show ο Πιέτρο Μπεκάρι, chief executive officer της LVMH Moët Hennessy.

Ο Φάρελ συνεχίζοντας την αγάπη προς το ναυτικό ένδυμα, εξερευνά τις αγορίστικες και καθαρές γραμμές του, ενώ προσθέτει και μια δόση από ρετρό στοιχεία. Ναι, ο δανδής του Φάρελ Γουίλιαμς είναι ένας τύπος που του αρέσουν οι ναυτικές στολές, τα floral, τα vintage ηλεκτρονικά ιαπωνικά παιχνίδια και οι ενδιαφέρουσες υφές και λάμψεις. Φυσικά και πολλά κομμάτια -ίσως τα περισσότερα- ήταν unisex, εφόσον έχει πει και ο ίδιος πως όταν σχεδιάζει σκέφτεται μόνο το ανθρώπινο είδος και όχι φύλα.

Λίγο πριν ανέβει και ο ίδιος στην πασαρέλα, ένα εντυπωσιακό show με drones που πετούσαν πάνω από το λιμάνι έκλεισε με τον πιο φουτουριστικό τρόπο το show. Ο δανδής-σέρφερ του Φάρελ απέκτησε πολλούς λάτρεις, ίσως περισσότερους και από αυτούς που αγάπησαν το White Lotus.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.