CELEBRITIES

Lady Gaga: Tο goth συνάντησε την Άγρια Δύση στο τελευταίο της look


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Οκτωβρίου 2023

Lady Gaga: Tο goth συνάντησε την Άγρια Δύση στο τελευταίο της look
GETTY IMAGES
Το look της Lady Gaga ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε από την τραγουδίστρια

Αν μια celebrity έχει τεράστια ενδυματολογική γκάμα, τότε αυτή είναι παμψηφεί η Lady Gaga. Έχει φορέσει από το αλησμόνητο (όσο και αν προσπαθήσαμε) look με τα κρέατα, μέχρι και επικές τουαλέτες που θύμιζαν παλιό Χόλιγουντ. Οπότε δεν μας κάνει εντύπωση η επιλογή του τελευταίου της outfit, το οποίο είναι κάτι ανάμεσα από καουμπόικο στιλ μαζί με λίγο Halloween.

Η Lady Gaga εμφανίστηκε με τον σύντροφό της, Μάικλ Πολάνσκι, στο afterparty του Saturday Night Live στη Νέα Υόρκη. Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός έβαλε για ακόμη μια φορά την προσωπική της πινελιά σε ένα look που μπορεί να εμπνεύσει και ολόκληρη συλλογή, με θέμα όταν το goth συνάντησε την Άγρια Δύση. Η Lady Gaga φόρεσε ένα δερμάτινο jacket με κρόσια, ξεκάθαρα καουμπόικο, μόνο που τα κρόσια ήταν από μικρά κρύσταλλα. Το συνδύασε με μαύρο κολάν και τις signature πανύψηλες μπότες της, πάλι σε μαύρο. Από αξεσουάρ επέλεξε μαύρα γυαλιά, για να εντείνει το μυστήριο, μια μαύρη Celine τσάντα και διαμαντένια κοσμήματα. Όσο για το make up της κινήθηκε σε αρκετά goth μονοπάτια.

Η Lady Gaga και ο Μάικλ Πολάνσκι βγαίνουν από το 2020, αφού ήταν μαζί σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτυ στο Las Vegas. Μετά από λίγες εβδομάδες έκαναν επίσημο τον δεσμό τους μέσω Instagram και μετά από έναν χρόνο έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στην ορκωμοσία του Joe Biden.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.