ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ντύσου και εσύ σαν τη Ριάνα - Η Loewe έβγαλε την ολόσωμη κόκκινη cargo φόρμα προς πώληση


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Οκτωβρίου 2023

Ντύσου και εσύ σαν τη Ριάνα - Η Loewe έβγαλε την ολόσωμη κόκκινη cargo φόρμα προς πώληση
Instagram/loewe
Αν ονειρευόσουν να γίνεις η Ριάνα, τώρα μπορείς να αγοράσεις το look της από το Super Bowl

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την απίστευτη εμφάνιση της Ριάνα στο ημίχρονο του Super Bowl 2023; Σίγουρα αυτό το show θα μείνει στη συλλογική μας μνήμη και θα το συζητάμε για πολλά πολλά χρόνια. Το κατακόκκινο κοστούμι της λατρεύτηκε και σχολιάστηκε όσο λίγα. Το ζήλεψες; Το ήθελες και εσύ; Τώρα μπορείς να το αποκτήσεις!

Ναι, τώρα μπορείς και εσύ να γίνεις σαν την Ριάνα, φορώντας την κόκκινη ολόσωμη cargo φόρμα της από τον οίκο μόδας Loewe. Η Loewe αποφάσισε να βγάλει μια special edition του outfit της τραγουδίστριας, η οποία είναι διαθέσιμη online και σε επιλεγμένα καταστήματα. Μόνο με 2.740 ευρώ μεταμορφώνεσαι στο είδωλό σου.

Ο οίκος έβγαλε 3 κομμάτια εμπνευσμένα από το θρυλικό look. Το πρώτο φυσικά είναι η ολόσωμη κόκκινο cargo φόρμα, με πολλές τσέπες και φερμουάρ. Το δεύτερο είναι η ίδια φόρμα, αλλά σε μαύρο χρώμα και το τρίτο μια παραλλαγή σε μαύρο παντελόνι. Το ΄δες; Το ‘θελες. Και τώρα μπορείς να το έχεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.