CELEBRITIES

Η Χέιλι Μπίμπερ ντύθηκε σαν τη Ρέιτσελ από τα Φιλαράκια για να γιορτάσει (νωρίς νωρίς) το Halloween


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Οκτωβρίου 2023

Η Χέιλι Μπίμπερ ντύθηκε σαν τη Ρέιτσελ από τα Φιλαράκια για να γιορτάσει (νωρίς νωρίς) το Halloween
Instagram/haileybieber
Όταν ένα τηλεοπτικό fashion icon συναντά ένα πραγματικό fashion icon, αυτό θα πάει καλά και η Χέιλι Μπίμπερ το ξέρει

Μπορεί η 31η Οκτωβρίου να είναι ακόμα κάπως μακριά, αλλά αν θέλει κάποιος να ξεκινήσει να γιορτάζει από τώρα το Halloween και να μασκαρεύεται, ποιος να του πει τι; Κάπως έτσι αισθάνθηκε και η Χέιλι Μπίμπερ, η οποία πόσταρε δύο φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το πρώτο κοστούμι της σεζόν, που δεν ήταν ούτε sexy, ούτε τρομακτικό.

Εχθές η επιχειρηματίας, μοντέλο και fashion icon μας έδειξε το πρώτο κοστούμι της για αυτό το Halloween, μια γιορτή που αγαπάει πολύ, όπως έχει γίνει γνωστό. Η Χέιλι επέλεξε να ενσαρκώσει τη Ρέιτσελ Γκριν από την γνωστή σειρά F.R.I.E.N.D.S. και ένα από τα πιο διάσημα outfit της, αυτό με το μαύρο μακρυμάνικο ζιβάγκο κα την καρό mini φούστα.

Jenny.Gr
Instagram/haileybieber

Φυσικά και πρόσθεσε μερικές πινελιές για να ολοκληρώσει το κοστούμι της όπως, μια μαύρη ζώνη, λευκές κάλτσες, μαύρα loafers και μια λευκή κούπα με καφέ, λόγω της αγαπημένης καφετέριας των χαρακτήρων της σειράς, Central Perk. Ναι, ακόμα και τα μαλλιά και το make up είχαν μια 90’s αύρα. Ήταν μια πολύ εύκολη μεταμφίεση, αλλά αποδόθηκε εξαιρετικά ο χαρακτήρας της Ρέιτσελ και αυτό που ήθελε να πετύχει η τελειομανής Χέιλι. Μπράβο!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.