UPDATE #NOW

Super Bowl: O Donald Trump βρήκε «χάλια» και «ατάλαντη» τη Rihanna


Στεφανία Παπαδημητρίου

13 Φεβρουαρίου 2023

Super Bowl: O Donald Trump βρήκε «χάλια» και «ατάλαντη» τη Rihanna
Από όλους τους ανθρώπους του κόσμου, ο συγκεκριμένος λευκός, straight, Ρεπουμπλικανός άνδρας, μίλησε για έλλειψη ταλέντου

Η Rihanna βγήκε στο ημίχρονο του Super Bowl και σέρβιρε looks, ταλέντο, μία φουσκωμένη κοιλιά, μεταξύ άλλων. Μας έδωσε ό,τι ακριβώς περιμέναμε συν μία ανακοίνωση εγκυμοσύνης – ένιωθε τέλεια κι αυτό βγήκε προς τα έξω, ακόμη και η διερμηνέας νοηματικής το ζούσε, χωρίς υπερβολή (δείτε εδώ το βίντεο και θα καταλάβετε). Μόνο ένας άνθρωπος τη βρήκε όχι μέτρια, όχι αδιάφορη, αλλά χάλια: Ο Donald Trump.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις του με τους περίπου 5 εκατομμύρια followers που έχει, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μου μόνος του δημιούργησε όταν τον μπάναρε το Twitter, και έκανε λόγο για “EPIC FAIL” – ναι, με κεφαλαία. Ναι, ο Donald Trump.

Δήλωσε πως το σόου της RiRi ήταν «το χειρότερο ημίχρονο στην ιστορία του Super Bowl». Αποφάσισε, επίσης, πως η ίδια είναι ατάλαντη. Τι κι αν οι περισσότεροι το βρήκαμε καταπληκτικό, φανταστικό, iconic;

Η Rihanna, από την πλευρά της, έχει εκφράσει την αντιπάθειά της προς το πρόσωπό του εδώ και καιρό. Ας μην ξεχνάμε πως το 2018, η δισκογραφική της τού είχε απαγορεύσει να χρησιμοποιήσει τραγούδια της, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας. Και το 2020, εκείνη περήφανα έγραψε με σπρέι “FUCK TRUMP” σε ένα φορτηγό (Γ*** τον Trump σημαίνει – χρειαζόταν η μετάφραση; Μάλλον όχι. Ήταν ξεκάθαρα για προσωπική απόλαυση).

Πώς να αισθάνεται, άραγε, που ο άνθρωπος τον οποίο κάποτε αποκάλεσε «πιο ψυχασθενές άτομο στις ΗΠΑ» τη βρήκε ατάλαντη; Συντετριμμένη, το δίχως άλλο. Το μόνο που ελπίζουμε, είναι να μάθει ήρεμα τα νέα – είναι και έγκυος, χρειάζεται προσοχή.